Makelaar zuid-limburg

Leon Knops is uw Makelaar in Zuid LimburgAls makelaar in Zuid-Limburg zal ik alles doen om uw huis zo snel mogelijk tegen een zo’n gunstig mogelijke prijs te verkopen. Dankzij mijn ruime marktkennis en expertise ben ik in staat uw woning op een doeltreffende manier onder de aandacht te brengen van potentiële kopers. Ik zal echter ook eerlijk tegen u zijn over een haalbare en reële verkoopprijs op dat moment in de markt. Door mijn kennis als Register Taxateur kan ik dat immers zeer goed inschatten.

Uw woning wordt op mijn website geplaatst, en op alle grote woningwebsites zoals Funda, Jaap en Huislijn.

Omdat het woningaanbod in Zuid-Limburg nog al overweldigend kan zijn bent u op zoek naar een makelaar die het onderscheid kan maken. Bovendien is geen enkele woning het zelfde. Het vinden van een goede match tussen uw woning en de mogelijke kopers is dus een belangrijke eerste stap. Dankzij mijn kennis van de Zuid-Limburgse huizenmarkt weet ik als geen ander de juiste koper te vinden. Is deze match eenmaal gemaakt dan voer ik namens u de onderhandelingen met de koper of aankoopmakelaar. Vanzelfsprekend zorg ik ook voor de verdere administratieve afhandeling van de verkoop.

Kortom: Ik begeleid u graag bij het gehele verkooptraject, of dat nu een week duurt of een jaar. Ik houd mij dan ook niet aan ‘kantoortijden’, en sta op ieder moment voor u klaar.

WERKGEBIED

Als makelaar ben ik werkzaam in de regio Zuid-Limburg. Dat omvat het gebied Parkstad Limburg met de gemeentes Heerlen, Brunssum, Kerkrade, Landgraaf, Onderbanken, Hoensbroek, Nuth, Simpelveld en Voerendaal. Daarnaast ben ik ook op verzoek werkzaam in de gemeentes Valkenburg, Hulsberg, Vaals, Gulpen-Wittem, Eijsden-Margraten, Beek, Maastricht en Sittard-Geleen.

Benieuwd naar welke huizen te koop staan in Zuid-Limburg? Bekijk dan het huidige woningaanbod.

Gaat de gedachte “ik wil mijn huis verkopen” nu ook door uw hoofd? Neem dan gerust contact met mij op voor een vrijblijvende waardebepaling van uw woning. Wilt u deze daarna te koop aanbieden dan zal ik u een passend voorstel doen.

aankoopmakelaar heerlen