AANKOOPMAKELAAR

Makelaar van koopwoningen Zuid-Limburg Leon Makelaar & TaxateurHet kopen van een woning is vaak één van de ingrijpendste beslissingen in uw leven, en niet slechts op financieel gebied. Het aantal koopwoningen in Zuid-Limburg kan nog al overweldigend zijn, en u zoekt dan ook een makelaar in Limburg die u kan helpen met het vinden van de juiste woning. Ik kan u begeleiden in uw gehele aankooptraject, van een eerste oriëntatie tot en met het moment van het overdragen van de sleutel. Ik kan u ook in contact brengen met gerenommeerde hypotheekadviseurs, bouwkundige experts en/of andere experts in Zuid-Limburg die u nodig kunt hebben.

Is een dakkapel mogelijk? Hoe staat het met de Vereniging van Eigenaren? Is de grond wellicht vervuild? Door mijn bouwkundige kennis kan ik u ook helpen met allerlei van dit soort praktische vragen en kijken of we ergens actie moeten ondernemen. Door het feit dat ik ook Register Makelaar in Limburg ben, ben ik zeer goed in staat u te helpen aan een goede woning tegen een passende marktprijs. Ik schuw niet om kritische vragen te stellen aan de verkoper en diens makelaar, maar denk ook kritisch en objectief met u mee of dit huis geschikt is voor uw wensen en verwachtingen. U wilt immers juist dát huis kopen in Zuid-Limburg waar u nog veel jaar met plezier zult wonen.

Ik ben meer dan slechts uw aankoopmakelaar die u helpt bij de onderhandelingen en de wettelijke checks uitvoert. Ik wil uw sparringpartner zijn met de toegevoegde waarde om voor u uw ideale woning in Limburg te vinden. Of dat nu een week duurt of een jaar. Ik houd mij dan ook niet aan ‘kantoortijden’, en sta op ieder moment voor u klaar.

WERKGEBIED

Als aankoopmakelaar ben ik werkzaam in de regio Zuid-Limburg. Dat omvat het gebied Parkstad Limburg met de gemeentes Heerlen, Brunssum, Kerkrade, Landgraaf, Onderbanken, Hoensbroek, Nuth, Simpelveld en Voerendaal. Daarnaast ben ik ook op verzoek werkzaam in de gemeentes Valkenburg, Hulsberg, Vaals, GulpenWittem, EijsdenMargraten, Beek, Maastricht en SittardGeleen.

Benieuwd naar welke huizen te koop staan in Zuid-Limburg? Bekijk dan het huidige woningaanbod of neem contact op indien u interesse of vragen heeft.

koopwoningen Zuid-Limburg