Over ons

Leon Makelaar & Taxateur

Wie zijn wij?

Een makelaars en taxatie kantoor waar u altijd te maken heeft met één persoon die zich onderscheid van andere kantoren door ook in de avonduren en op zaterdag te werken en wanneer dit voor u beter uitkomt ook op zondag daarvoor een uitzondering maakt.

Leon Knops taxateur en makelaar in Heerlen en Zuid-LimburgOf het nu aankoop of verkoop, huur of verhuur of taxaties van onroerend goed betreft, alles is bespreekbaar. Wilt u een advies voor een verbouwing, dan bent u bij mij ook op het goede adres.

Ik kan u mooie creatieve ideeën aandragen voor het verbouwen van een huis of het inrichten van uw tuin. Ook kan ik voor u de onderhandelingen voeren met de uitvoerende partijen bij een verbouwing, of een goedkeurend oog bieden op de uitgebrachte offertes.

Voor de “senioren” onder ons kan ik de ontbrekende schakel zijn tussen het wel of niet verkopen van de huidige woning en het kopen van een kleinere nieuwe woning. Ik regel de verkoop van het bestaande huis, de aankoop van de nieuwe woning, de verhuizing en in overleg met de klant voer ik de onderhandelingen voor de inrichting en aankleding van de nieuwe woning.

Via een goede externe relatie kan ik ook alle fiscale aspecten in deze voor u op een rijtje zetten. Persoonlijke aanpak, deskundigheid, onafhankelijk en objectief. Snelheid en kwaliteit zijn mijn specialiteit. Enkel makelaardij en taxaties, daardoor geen belangenverstrengeling met verzekeringen en financiering. Hiervoor zal ik u altijd doorverwijzen naar partijen in de markt die dezelfde kwaliteiten en onafhankelijkheid nastreven. Goede regionale marktkennis, persoonlijke toetsing en een op maat gemaakte rapportage, waarborgen een goede financiële onderbouwing van een aankoop / verkoop / of verbouwings beslissing.

“Het pand moet het wel waard zijn”

Heeft u vragen of interesse in een taxatie, het verkopen of aankopen van een woning? Neem dan contact met Leon Knops via het contactformulier, mail info@leonmakelaar.nl of bel op 0638712496.
aankoopmakelaar heerlen