Vrieheidepark 119, Heerlen

€79.900k.k. · Appartement · Verkocht

Beschrijving

Ruim appartement gelegen op de 10e verdieping met een prachtig uitzicht.

De woning is gelegen in een onlangs gerenoveerd en gemoderniseerd complex aan de rand van Heerlerheide. Door de ligging op de een na hoogste verdieping heeft men prachtige vergezichten over het omliggende gebied met het toekomstig park in de voormalige zandgroeve. Scholen voor basis-onderwijs en het vernieuwde winkelcentrum van Heerlerheide met een uitgebreid winkelaanbod zijn in de directe nabijheid. De mogelijkheid is aanwezig om een vrijstaande garage bij de aankoop te betrekken. Ruim voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein aan de voorzijde en in de directe omgeving van het complex

Contact opnemen

Faciliteiten

Indeling

Gemeenschappelijke entree met camera bewaking, bellen tableau, brievenbussen, intercom, trappenhuis en liften.
Berging ( 1.78 x 1.90m) en gezamenlijke fietsenberging

Appartement:
Hal/gang met toegang tot alle ruimtes. Rechts van de ingang is de technische ruimte ( 1.58 x 1.43m) met de opstelling van de HR combi cv ketel, twee slaapkamers ( 4.90 x2.84 en 4.90 x 2.02m), waarvan een met muurkast en beide met toegang tot het ruime balkon. Mooie woonkamer (6.00 x 5.00m) met toegang tot balkon. De separate eetkamer (4.98 x 2.52m) heeft een werkelijk fantastisch uitzicht. De keuken (2.97 x 2.38m) is voorzien van een witte kasten opstelling met de volgende apparatuur; 4 pits gascomfort, afzuigkap en een losse design koelkast. Van uit de gang is het onlangs gerenoveerde toilet ( 1.32 x 0.85m) met zwevend toilet en fonteintje en de badkamer ( 2.38 x 1.30m) met ruime douche, wastafel met spiegel en verlichting en witgoed opstelling te bereiken. Het hele appartement is voorzien van een luxe zwarte click marmoleum vloer.

Bijzonderheden:
Bouwjaar: 1964
Woonoppervlakte : 93 m2
Balkon : 21 m2
Berging : 3 m2

Deels dubbele beglazing.
CV ketel: Ferroli bwj 2008.
Maandelijkse bijdrage V.v.E. bedraagt ca. € 160,00 per maand.

Alle opgegeven maten zijn circa maten, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Een overeenkomst kan slechts tot stand komen ingeval van wederzijdse schriftelijke overeenstemming.
Aan eventuele onvolkomenheden in de tekst kunnen geen rechten worden ontleend. Slechts de feitelijke situatie geeft u een juist beeld. Deze informatie is niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod, tussentijdse verkoop voorbehouden. De koopovereenkomst tussen verkoper en koper komt pas tot stand indien beide partijen schriftelijk de koopakte hebben ondertekend, alsmede dat deze overeenkomst tot stand komt onder opschortende voorwaarde dat beide partijen deze akte ondertekenen. Voor nadere inlichtingen kunt u contact opnemen of een afspraak maken met mijn kantoor.

Locatie

6414 JC Heerlen

Disclaimer

Alle opgegeven maten zijn circa maten, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Een overeenkomst kan slechts tot stand komen ingeval van wederzijdse schriftelijke overeenstemming. Aan eventuele onvolkomenheden in de tekst kunnen geen rechten worden ontleend. Slechts de feitelijke situatie geeft u een juist beeld. Deze informatie is niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod, tussentijdse verkoop voorbehouden. De koopoverkomst tussen verkoper en koper komt pas tot stand indien beide partijen schriftelijk de koopakte hebben ondertekend, alsmede dat deze overeenkomst totstand komt onder opschortende voorwaarde dat beide partijen deze akte ondertekenen. Voor nadere inlichtingen kunt u contact opnemen of een afspraak maken met mijn kantoor.

Contact

Stel uw vraag over deze woning of vraag vandaag nog een bezichtiging aan.
Uw bericht is verzonden!