Vinkerstraat 8, Kerkrade

€184.000K.K. · Woonhuis · Verkocht

Beschrijving

Zeer ruime jaren ’20 vrijstaande woning aan de rand van de wijk Haanrade, grenzend aan de natuurgebieden Carisborg, Wormdal en Berenbos. De woning is gelegen op een zeer ruim perceel met achter-ingang, heeft diverse bergruimtes en een dubbele garage. Ideaal voor hobby of een ZZp’er, met behoefte aan veel ruimte.
De hele woning is voorzien van kunststof kozijnen met dubbel glas. Deels elektrische rolluiken. Van binnen zal de woning gemoderniseerd moeten worden.

Aanvaarding op zee korte termijn.

Contact opnemen

Indeling

Te bereiken via deur/trap hal, verdeeld in twee ruimtes met een totaal van ca. 21m2

Een zeer ruime oprit geschikt voor meerdere auto's met toegang tot de dubbele garage en de entree aan de zijgevel. In de hal bevindt zich de meterkast en de trap opgang naar de 1e verdieping. Deur naar woonkamer, keuken en achterkamer. De L- vormige woonkamer heeft een grootte van ca. 7,17 x 4,40/2,96m. De separate eetkeuken (3,26 x 2,92m) is voorzien van de volgende apparatuur: 4-pits keramische kookplaat, oven, afzuigkap, koelkast, vrieskast en vaatwasmachine. Deur naar tussenruimte ( 4.,64 x 3.01m) met zij-ingang naar oprit, toilet met hangcloset en fonteintje en toegang tot de bijkeuken (5,35 x 3,11m) met de separate badkamer (2,60 x 1,00m) voorzien van doucheruimte en vaste wastafel. Tevens zijn hier de aansluiting voor wasmachine en droger en de opstelling van de CV-ketel ( Nefit ecomline). Naast de bijkeuken is nog een berging van (5,07 x 3,12m). Tevens is via de tussenruimte de dubbele garage inpandig te bereiken.
De grote achtertuin is via de bijkeuken en de achter-ingang te bereiken en beschikt nog over een tuinberging en carport.

Overloop met toilet en toegang tot de drie slaapkamers.
Slaapkamer van 4.46 x 4.00 m, slaapkamer van 3,12 x 2,96 ( bereikbaar via schuifdeur grote slaapkamer) en slaapkamer van 3.12x 2.95m.
Trap naar 2e verdieping.

Bereikbaar middels een vaste trap en onderverdeeld in 2 kamers (4.54 x 3.32 en 2.89 x 2.62m) met bergkasten. Op de overloop is luik naar kleiner vliering.

Bouwjaar: 1925
Inhoud woning; 448 m3
Woonoppervlakte: 142 m2
Overige inpandige ruimte: 36 m2
Externe bergingen, garage en buitenberging: 113m2
Perceel: 790 m2

Locatie

6464 GL Kerkrade, Nederland

Disclaimer

Alle opgegeven maten zijn circa maten, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Een overeenkomst kan slechts tot stand komen ingeval van wederzijdse schriftelijke overeenstemming. Aan eventuele onvolkomenheden in de tekst kunnen geen rechten worden ontleend. Slechts de feitelijke situatie geeft u een juist beeld. Deze informatie is niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod, tussentijdse verkoop voorbehouden. De koopoverkomst tussen verkoper en koper komt pas tot stand indien beide partijen schriftelijk de koopakte hebben ondertekend, alsmede dat deze overeenkomst totstand komt onder opschortende voorwaarde dat beide partijen deze akte ondertekenen. Voor nadere inlichtingen kunt u contact opnemen of een afspraak maken met mijn kantoor.

Contact

Stel uw vraag over deze woning of vraag vandaag nog een bezichtiging aan.
Uw bericht is verzonden!