Valkenburgerweg 110 A, Heerlen

€369.000K.K. · Appartement · Verkocht

Beschrijving

In residentie “Terworm” gelegen luxe appartement op de 1e verdieping, op loopafstand van centrum Heerlen en in de directe nabijheid van natuurpark Terworm.

Het appartement is recent volledig gerenoveerd en gemoderniseerd met gebruikmaking van luxe materialen. Veel lichtinval door zo wel ramen aan de voorzijde als ook in de zijgevel. Hier is ook het grote balkon.
De grote gemeenschappelijke tuin en parkeerplaats is eigendom van de VVE. In de periode 2018-2021 zijn diverse zaken gemoderniseerd zoals, verlichting gemeenschappelijke ruimtes en garage, lift is gerenoveerd., intercomsysteem en bellentableau buiten vernieuwd en de slagboom installatie vervangen.

 

 

 

Contact opnemen

Indeling

Begane grond;
Gezamenlijke entree met video-intercom, brievenbussen, de centrale hal met luxe afwerking en de liften. Eigen parkeerplaats (5.63 x 2.86 m) inpandige en voldoende parkeerruimte op gemeenschappelijk afgesloten parkeerplaats. Slagboom van terrein is te bedienen via intercom met camera vanuit het appartement. Tevens is hier de laadpaal elektrische voertuigen voor de bewoners en bezoekers geplaatst.
In de garage zijn de oplaadpunten voor de elektrische fietsen en/of scootmobiel. Tevens is hier de inpandige eigen berging ( 2.70 x 2.33 m)

Appartement:
Entree met ruime hal met garderobe nis, cv ruimte, modern toilet met luxe duo-bloc en fonteintje en bergkast.
Ruime slaapkamer (4.60 x 3.29 m) met veel licht inval en gelegen aan de zijkant van het object. Badkamer ( 2.74 x 2.75 m) met ligbad, inloop douche en badkamermeubel met dubbele wastafels, spiegel en verlichting.
De tweede slaapkamer ( 2.14 x 4.11 m) is bij de woonkamer getrokken, waardoor deze extra ruim is met veel licht inval. Kan gemakkelijk weer worden teruggebracht in oorspronkelijk staat met twee slaapkamers.
De ruime woonkamer ( 5.51 x 6.52 m) is vanuit de hal te bereiken via een mooie glazen deur. Woonkamer met de bijgetrokken slaapkamer is ca. 45 m2). De luxe keuken ( 3.76 x 2.11 m) heeft een spoel eiland met verzonken contactdoos en de volgende apparatuur, Bora 4 zone inductiekookplaat met afzuiging, vaatwasser, combi-oven magnetron en koel- en vrieskast.
Glazen deur keuken geeft toegang tot de berging met o.a. de witgoed opstelling.
De woonkamer heeft zo wel een "Frans" balkon aan de zijgevel als ook een ruim balkon met voldoende zit gedeelte aan de voorzijde.
Nagenoeg het gehele appartement is voorzien van een luxe stenen vloer met extra isolatie ( Ditra sound vloer)

Kenmerken:
Wonen: 98 m2
Balkon : 8 m2
Externe berging: 6 m2
Parkeerplaats in garage: 16 m2

Locatie

6419 AW Heerlen, Nederland

Disclaimer

Alle opgegeven maten zijn circa maten, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Een overeenkomst kan slechts tot stand komen ingeval van wederzijdse schriftelijke overeenstemming. Aan eventuele onvolkomenheden in de tekst kunnen geen rechten worden ontleend. Slechts de feitelijke situatie geeft u een juist beeld. Deze informatie is niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod, tussentijdse verkoop voorbehouden. De koopoverkomst tussen verkoper en koper komt pas tot stand indien beide partijen schriftelijk de koopakte hebben ondertekend, alsmede dat deze overeenkomst totstand komt onder opschortende voorwaarde dat beide partijen deze akte ondertekenen. Voor nadere inlichtingen kunt u contact opnemen of een afspraak maken met mijn kantoor.

Contact

Stel uw vraag over deze woning of vraag vandaag nog een bezichtiging aan.
Uw bericht is verzonden!