Tussen de Graften 6, Beek

€625.000k.k. · Woonhuis · Verkocht

Beschrijving

Op een prachtige locatie gelegen goed onderhouden modern vrijstaand woonhuis met wellness gedeelte en onderhoudsarme tuin met veel privacy.

De woning grenst direct aan een mooi natuurgebied en is gunstig gelegen t.o.v. aansluiting op uitvalswegen richting Maastricht Aachen Airport en omliggende steden. Winkelcentrum en basisonderwijs zijn in Beek aanwezig.

Contact opnemen

Faciliteiten

Indeling

Inpandige garage (6.29 x 4.98m). Deur naar verdeelhal welke toegang geeft tot provisieruimte (4.28 x 2.32m), werkruimte (4.64 x 4.28m) met buitentrap naar tuin en ruimte (4.98 x 3.07m) met witgoedaansluitingen, centrale verwarming en de technische installatie voor het zwembad.

De begane grond is te bereiken via interne trap souterrain en via mooie trap aan de voorzijde van het pand. Via de overdekte ingang kom je in de hal met toilet, meterkast, garderobe en mooie houten trap met vide naar verdieping. Dubbele deuren geven toegang tot de mooie grote woonkamer (10.00 x 5.00m) met luxe afwerking en natuurstenenvloer en de separate keuken (3.25 x 4.20m) met een moderne keukeninrichting met de volgende apparatuur, dubbele oven/magnetron, vaatwasser, inductie-kookplaat, afzuigkap, koelkast en werkeiland. Hal, woonkamer en keuken zijn voorzien van een doorlopende natuurstenenvloer. Via de woon en eetkamer heeft men toegang tot het overdekte terras en de tuin en is tevens het inpandige wellness gedeelte (8.20 x 7.00m) met zwembad, sauna en ontspanningsruimte met fitness gedeelte en de douche te bereiken.

Via trap met vide is de overloop te bereiken met toegang tot de badkamer ( 3.25 x 1.92m) met douche, toilet en badkamermeubel met wasbak, spiegel en verlichting en de drie slaapkamers.
Slaapkamer 1: 4.18 x 2.97m
Slaapkamer 2: 4.30 x 4.18m
Slaapkamer 3: 5.13 x 3.20m met inpandige kleedkamer ( 2.40 x 1.90m) en eigen badkamer ( 3.10 x 2.70m) met ligbad, toilet en dubbele wastafels met spiegels en verlichting.

Te bereiken via vaste trap extra slaapkamer/werkkamer (5.10 x 2.20m).

Bijzonderheden:
Bouwjaar: 1980
Woonoppervlakte: 270 m2
Overige inpandige ruimte: 89 m2
Perceeloppervlakte: 593 m2
Inhoud woning: 1157 m3

Alarminstallatie.
Bijzondere luxe afwerking.

Alle opgegeven maten zijn circa maten, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Een overeenkomst kan slechts tot stand komen ingeval van wederzijdse schriftelijke overeenstemming
Aan eventuele onvolkomenheden in de tekst kunnen geen rechten worden ontleend. Slechts de feitelijke situatie geeft u een juist beeld. Deze informatie is niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod, tussentijdse verkoop voorbehouden. De koopoverkomst tussen verkoper en koper komt pas tot stand indien beide partijen schriftelijk de koopakte hebben ondertekend, alsmede dat deze overeenkomst totstand komt onder opschortende voorwaarde dat beide partijen deze akte ondertekenen. Voor nadere inlichtingen kunt u contact opnemen of een afspraak maken met mijn kantoor

Locatie

6191 LB Beek, Nederland

Disclaimer

Alle opgegeven maten zijn circa maten, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Een overeenkomst kan slechts tot stand komen ingeval van wederzijdse schriftelijke overeenstemming. Aan eventuele onvolkomenheden in de tekst kunnen geen rechten worden ontleend. Slechts de feitelijke situatie geeft u een juist beeld. Deze informatie is niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod, tussentijdse verkoop voorbehouden. De koopoverkomst tussen verkoper en koper komt pas tot stand indien beide partijen schriftelijk de koopakte hebben ondertekend, alsmede dat deze overeenkomst totstand komt onder opschortende voorwaarde dat beide partijen deze akte ondertekenen. Voor nadere inlichtingen kunt u contact opnemen of een afspraak maken met mijn kantoor.

Contact

Stel uw vraag over deze woning of vraag vandaag nog een bezichtiging aan.
Uw bericht is verzonden!