De Thun 69, Heerlen

€144.900k.k. · Woonhuis · Verkocht

Beschrijving

 

Mooie tussenwoning met inpandige garage gelegen in de gewilde wijk “Welten”.

De woning is aan de voor- en achterzijde voorzien van kunststof gevelbeplating en de kozijnen zijn deels vernieuwd met hardhouten kiep/kantel ramen met dubbele beglazing. De terras tuin met mogelijkheid voor achteringang, is gelegen aan een groenvoorziening en biedt veel privacy.
Welten beschikt over een eigen winkelcentrum, basis- en voortgezet – onderwijs op loopafstand. In de directe nabijheid van natuur- en wandelgebieden, uitvalswegen en het ziekenhuis.

Contact opnemen

Indeling

Entree/hal met meterkast en deur naar inpandige garage ( 5.30 x 2.87m). Via tweede hal toegang tot berging met witgoedaansluitingen en Cv installatie (huur). Toilet met duo-bloc en fonteintje. Slaap/hobbykamer (4.34 x 3.05m) met toegang naar het terras en de tuin.

Zonnige woonkamer (7.55 x 4.34m) met parketvloer en een separate eetkeuken ( 4.34 x 3.05m) met keuken in rechte opstelling en de volgende apparatuur: 4 pits gascomfort met gas-oven, afzuigkap en koelkast. Trap naar 2e verdieping.

Overloop met toegang tot de 3 ruime slaapkamers (4.34 x 3.05, 5.30 x 2.10 en 4.15 x 2.17m).
Badkamer (2.18 x 2.36m) met mooie inloopdouche, wasbak en spiegel en 2e toilet.

Bijzonderheden:

Voor- en achtergevel is vervangen door kunststofpanelen.
De hele woning is voorzien van dubbele beglazing.

Bouwjaar: 1976
Woon opp: 120 m2
Overige inpandige ruimte: 18 m2
Inhoud: 379 m3
Perceel opp: 119 m2

Locatie

6419 XE Heerlen, Nederland

Disclaimer

Alle opgegeven maten zijn circa maten, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Een overeenkomst kan slechts tot stand komen ingeval van wederzijdse schriftelijke overeenstemming. Aan eventuele onvolkomenheden in de tekst kunnen geen rechten worden ontleend. Slechts de feitelijke situatie geeft u een juist beeld. Deze informatie is niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod, tussentijdse verkoop voorbehouden. De koopoverkomst tussen verkoper en koper komt pas tot stand indien beide partijen schriftelijk de koopakte hebben ondertekend, alsmede dat deze overeenkomst totstand komt onder opschortende voorwaarde dat beide partijen deze akte ondertekenen. Voor nadere inlichtingen kunt u contact opnemen of een afspraak maken met mijn kantoor.

Contact

Stel uw vraag over deze woning of vraag vandaag nog een bezichtiging aan.
Uw bericht is verzonden!