De Thun 56, Heerlen

· Woonhuis · Verkocht

Beschrijving

Mooie tussenwoning met inpandige garage gelegen in de gewilde wijk “Welten”.

De woning is voorzien van een houten kozijnen en inzethorren in nagenoeg alle ramen. Een slaapkamer is voorzien van airco. Het dak is in 1999 vervangen door een ‘Pirelli”dakbedekking, waar nog garantie op zit.
De tuin met achteringang en gelegen aan een groenvoorziening biedt veel privacy en heeft een prachtig “groen” aanzicht.
Welten beschikt over een eigen winkelcentrum, basis- en voortgezet-onderwijs op loopafstand. In de directe nabijheid van natuur- en wandelgebieden, uitvalswegen en het ziekenhuis.

Contact opnemen

Indeling

Entree/hal met tegelvloer. Meterkast en deur naar inpandige garage ( 5.30 x 2.87m). Via tweede hal toegang tot berging met witgoedaansluitingen en Cv installatie. Toilet met hangcloset en fonteintje. Slaap/hobbykamer (4.34 x 3.05m) voorzien van moderne glazen wastafel met spiegel.

Zonnige woonkamer (7.55 x 4.34m) voorzien van parketvloer/laminaatvloer en allesbrander. Aparte eetkeuken ( 4.34 x 3.05m)met rechte opstelling kasten en de volgende apparatuur: 4 pits gascomfort, elektrische oven en afzuigkap. Via deur keuken toegang tot de op het zuiden gelegen tuin met terras. De tuin heeft een achteringang en is gelegen aan een groenvoorziening.

Bijzonderheden:
Bouwjaar: 1976
Woon opp: 148 m2
Inhoud: 379 m3
Perceel opp: 121m2

Locatie

6419 XL Heerlen, Nederland

Disclaimer

Alle opgegeven maten zijn circa maten, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Een overeenkomst kan slechts tot stand komen ingeval van wederzijdse schriftelijke overeenstemming. Aan eventuele onvolkomenheden in de tekst kunnen geen rechten worden ontleend. Slechts de feitelijke situatie geeft u een juist beeld. Deze informatie is niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod, tussentijdse verkoop voorbehouden. De koopoverkomst tussen verkoper en koper komt pas tot stand indien beide partijen schriftelijk de koopakte hebben ondertekend, alsmede dat deze overeenkomst totstand komt onder opschortende voorwaarde dat beide partijen deze akte ondertekenen. Voor nadere inlichtingen kunt u contact opnemen of een afspraak maken met mijn kantoor.

Contact

Stel uw vraag over deze woning of vraag vandaag nog een bezichtiging aan.
Uw bericht is verzonden!