De Thun 28, Heerlen

€225.000K.K. · Woonhuis · Verkocht

Beschrijving

Mooie goed onderhouden en instapklare tussenwoning met aanbouw en ruime inpandige garage in de gewilde wijk “Welten”.

De woning is voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing. Aan de achterzijde is een aanbouw gerealiseerd, waardoor men de beschikking heeft over een bijzonder grote sfeervolle woonkamer met niveau verschil en op het woonniveau gelegen overdekt terras met elektrische zonnekap en de mooi aangelegde “japanse tuin”. De tuin gelegen aan een groenvoorziening biedt veel privacy en heeft een prachtig “groen” aanzicht en ligt op het zuid-oosten.
Welten beschikt over een eigen winkelcentrum, basis- en voortgezet-onderwijs op loopafstand. In de directe nabijheid van natuur- en wandelgebieden, uitvalswegen en het ziekenhuis.

Contact opnemen

Indeling

Entree/hal met tegelvloer. Meterkast (vernieuwd). Ruime slaapkamer annex hobby kamer ( 4.02 x 2.20m) met luik naar inpandige bergruimte onder aanbouw. Deur naar zeer ruime inpandige garage ( 8.50 x 2.86m) met verwarming, elektrische sectionaalpoort en aansluitingen voor wasmachine en wasdroger.

Hal met inbouwkast en ruim toilet met hangcloset en fonteintje. Zeer ruime woonkamer ( 4.03 x 5.22, 1.35 x 2.86m en 5.12 x 4.28m) met deels vloerverwarming. De half-open keuken ( 2.86 x 2.60m) is voorzien van een in U vorm geplaatste keukenopstelling met de volgende apparatuur, 4 pits gascomfort met afzuigkap, elektrische oven, magnetron, vaatwasser en koelkast. Woonkamer is gelegen aan de achterzijde van de woning. Een zeer grote glazen schuifpui over de volle breedte van de woonkamer, geeft directe toegang tot het ruime overdekte terras en de prachtige tuin, welke is gelegen op hetzelfde niveau als de woonverdieping.

Overloop met toegang tot de zeer ruime "master" slaapkamer (7.41 x 2.86m) en de tweede slaapkamer (4.20 x 2.20 m). De badkamer (2.20 x 2.02m) is volledig wit betegeld en voorzien van een douche met glazenwand, 2e toilet (hangcloset) en een badkamermeubel met bergruimte, wastafel en planchet met grote spiegel. Op de overloop is ook de inbouwkast met cv ketel (Remeha Avanta HR combiketel eigendom).

Locatie

6419 XJ Heerlen, Nederland

Disclaimer

Alle opgegeven maten zijn circa maten, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Een overeenkomst kan slechts tot stand komen ingeval van wederzijdse schriftelijke overeenstemming. Aan eventuele onvolkomenheden in de tekst kunnen geen rechten worden ontleend. Slechts de feitelijke situatie geeft u een juist beeld. Deze informatie is niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod, tussentijdse verkoop voorbehouden. De koopoverkomst tussen verkoper en koper komt pas tot stand indien beide partijen schriftelijk de koopakte hebben ondertekend, alsmede dat deze overeenkomst totstand komt onder opschortende voorwaarde dat beide partijen deze akte ondertekenen. Voor nadere inlichtingen kunt u contact opnemen of een afspraak maken met mijn kantoor.

Contact

Stel uw vraag over deze woning of vraag vandaag nog een bezichtiging aan.
Uw bericht is verzonden!