De Thun 158, Heerlen

· Woonhuis · Verkocht

Beschrijving

Mooie ruime halfvrijstaande woning op groot perceel van 275 m2 met garage gelegen in het mooie “dorp Welten”.

De woning heeft een verrassend ruime indeling door een ruim souterrain, welk ook via achteringang op tuinniveau is te bereiken. De woning is mooi gerenoveerd en gemoderniseerd en is nagenoeg instap klaar. De woning is gelegen in de wijk Welten aan de rand van Heerlen, met een eigen winkelcentrum en scholen voor basis- en voortgezet-onderwijs op loopafstand. Gunstig gelegen ten opzichte van de uitvalswegen en in de directe nabijheid van ziekenhuis en mooie natuur- en wandelgebieden.

 

Contact opnemen

Indeling

Bestaande uit een ruime kelderruimte (6,52 x 2.27m) met witgoedaansluitingen en de Intergas HR combiketel, bouwjaar 2013 huur. Mooie hobbyruimte, verdeeld in twee ruimtes (3.52 x 3.21 en 3.44 x 2.80m) met laminaatvloer en deur naar tuin/terras.

Voor- en zij tuin naar entree. Entree/hal met trap, toilet met duo-bloc en fonteintje en meterkast en deur naar souterrain. Trap naar verdieping. Woonkamer (6.25 x 3.63m) met openhaard en laminaatvloer. Half-open keuken (3.10 x 2.15m) v.v. een keukenblok in hoekopstelling met diverse opbergkasten, 4 pits gascomfort, elektrische oven, afzuigkap, vaatwasser en koelkast . Via deur keuken is het terras met de ruime tuin en de achter de woning gelegen garage bereikbaar. De toegang tot de garage is via een gezamenlijke verharde weg.

Overloop met toegang tot 3 slaapkamers van respectievelijk 3.67 x 3.63 m, 3.63 x 2.50 m en 2.95 x 2.24 m, waarvan twee slaapkamers met muurkast. Badkamer (2.24 x 1.10m) met douche en badkamermeubel met wasbak en spiegel.

Vliering via luik in kast slaapkamer te bereiken.

Bijzonderheden:
Bouwjaar: ca. 1952
Woon opp: 94 m2
Overige inpandige ruimte: 19 m2
Inhoud woning: 350 m3
Perceel opp: 275m2

Locatie

6419 XK Heerlen, Nederland

Disclaimer

Alle opgegeven maten zijn circa maten, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Een overeenkomst kan slechts tot stand komen ingeval van wederzijdse schriftelijke overeenstemming. Aan eventuele onvolkomenheden in de tekst kunnen geen rechten worden ontleend. Slechts de feitelijke situatie geeft u een juist beeld. Deze informatie is niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod, tussentijdse verkoop voorbehouden. De koopoverkomst tussen verkoper en koper komt pas tot stand indien beide partijen schriftelijk de koopakte hebben ondertekend, alsmede dat deze overeenkomst totstand komt onder opschortende voorwaarde dat beide partijen deze akte ondertekenen. Voor nadere inlichtingen kunt u contact opnemen of een afspraak maken met mijn kantoor.

Contact

Stel uw vraag over deze woning of vraag vandaag nog een bezichtiging aan.
Uw bericht is verzonden!