De Thun 14, Heerlen

€179.000K.K. · Woonhuis · Verkocht

Beschrijving

In het mooie dorp Welten gelegen tussenwoning met inpandige garage. Woning is instap klaar.

De woning is voorzien van een kunststof voordeur en grotendeels kunststof kozijnen met dubbele beglazing en zonnescreens. Aan de achterzijde tevens voorzien van rolluiken. Tevens is er afgelopen jaar nog een elektrische sectionaal poort geplaatst. De tuin met veel privacy heeft een prachtig “groen” aanzicht. Welten beschikt over een eigen winkelcentrum, basis- en voortgezet-onderwijs op loopafstand. In de directe nabijheid van natuur- en wandelgebieden, uitvalswegen en het ziekenhuis.

Contact opnemen

Indeling

Entree/hal met laminaatvloer. Meterkast en bergkast onder trap. Ruime slaapkamer annex hobby kamer ( 4.02 x 2.20m). Deur naar zeer ruime inpandige garage ( 8.50 x 2.86m) met verwarming en aansluiting voor witgoed.

Hal met toilet met duo-bloc en inbouwkast. Woonkamer ( 4.03 x 5.22, 1.35 x 2.86m) met mooie parketvloer en half-open keuken ( 2.86 x 2.60m) in hoekopstelling. Woonkamer is gelegen aan de achterzijde en geeft directe toegang tot het ruime terras en de prachtige tuin, welke is gelegen op hetzelfde niveau als de 1e verdieping.

Overloop met toegang tot de 3 ruime slaapkamers (4.20 x 2.86 met ruime schuifdeurkast, 4.20 x 2.20 en 3.21 x 2.86m). Badkamer (2.20 x 2.02m) met bad/douche, wasbak met spiegel en 2e toilet, inbouwkast met cv ketel (intergas HR combi 2017 eigendom) en extra bergruimte.

Bijzonderheden:
Bouwjaar: 1976
Woon opp: 133 m2
Inhoud: 386 m3
Perceel opp: 184 m2

Locatie

6419 XJ Heerlen, Nederland

Disclaimer

Alle opgegeven maten zijn circa maten, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Een overeenkomst kan slechts tot stand komen ingeval van wederzijdse schriftelijke overeenstemming. Aan eventuele onvolkomenheden in de tekst kunnen geen rechten worden ontleend. Slechts de feitelijke situatie geeft u een juist beeld. Deze informatie is niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod, tussentijdse verkoop voorbehouden. De koopoverkomst tussen verkoper en koper komt pas tot stand indien beide partijen schriftelijk de koopakte hebben ondertekend, alsmede dat deze overeenkomst totstand komt onder opschortende voorwaarde dat beide partijen deze akte ondertekenen. Voor nadere inlichtingen kunt u contact opnemen of een afspraak maken met mijn kantoor.

Contact

Stel uw vraag over deze woning of vraag vandaag nog een bezichtiging aan.
Uw bericht is verzonden!