De Thun 1, Heerlen

€179.000K.K. · Woonhuis · Verkocht

Beschrijving

In het mooie dorp Welten gelegen hoekwoning met inpandige garage op een ruim perceel.

De woning heeft een verrassend ruime indeling . De woning is half-vrijstaand en de achtertuin is via zij pad te bereiken.

De woning is gelegen in de wijk Welten aan de rand van Heerlen, met een eigen winkelcentrum en scholen voor basis- en voortgezet-onderwijs op loopafstand. Gunstig gelegen ten opzichte van de uitvalswegen en in de directe nabijheid van ziekenhuis en mooie wandel- en natuurgebieden.

Contact opnemen

Indeling

Entree/hal met meterkast en deur naar inpandige garage ( 5.30 x 2.87 m) met loop deur. Separate berging/voorraadkast met de opstelling van de cv en de mogelijkheid om hier het witgoed aan te sluiten. Via tweede hal toegang tot deur naar toilet met fonteintje. Slaap/hobbykamer (4.34 x 3.05 m) met wasbak, spiegel en de opstelling van de wasmachine en droger.

Ruime woonkamer (7.55 x 4.34 m) met open haard en een separate eetkeuken ( 4.34 x 3.05 m) met keuken in hoekopstelling met de volgende apparatuur, 4 pits gascomfort, elektrische oven, afzuigkap, magnetron, vaatwasser en koelkast. Via deur keuken toegang tot de op het zuiden gelegen tuin met terras. De tuin heeft een ruim perceel aan de zijkant met ingang naar tuin en is gelegen aan een groenvoorziening.

Overloop met toegang tot de 3 ruime slaapkamers (4.34 x 3.05, 5.30 x 2.10 en 4.15 x 2.17 m).
Badkamer (2.18 x 2.36 m) met ligbad/douche, 2e toilet (duo-bloc) en wastafel met spiegel.

Bijzonderheden:
Woning is gelegen op een mooi hoekperceel.

Bouwjaar: 1976
Woonoppervlak: 144 m2
Inhoud: 379 m3
Perceel: 190 m2

Locatie

6419 XL Heerlen, Nederland

Disclaimer

Alle opgegeven maten zijn circa maten, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Een overeenkomst kan slechts tot stand komen ingeval van wederzijdse schriftelijke overeenstemming. Aan eventuele onvolkomenheden in de tekst kunnen geen rechten worden ontleend. Slechts de feitelijke situatie geeft u een juist beeld. Deze informatie is niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod, tussentijdse verkoop voorbehouden. De koopoverkomst tussen verkoper en koper komt pas tot stand indien beide partijen schriftelijk de koopakte hebben ondertekend, alsmede dat deze overeenkomst totstand komt onder opschortende voorwaarde dat beide partijen deze akte ondertekenen. Voor nadere inlichtingen kunt u contact opnemen of een afspraak maken met mijn kantoor.

Contact

Stel uw vraag over deze woning of vraag vandaag nog een bezichtiging aan.
Uw bericht is verzonden!