Tarwehof 80, Heerlen

€190.000K.K. · Woonhuis · Verkocht

Beschrijving

Op een mooie rustige locatie in de wijk Heerlerbaan gelegen geschakelde halfvrijstaande woning met garage.

De woning is gelegen midden in de woonwijk in een straat met geen doorgaand verkeer. School voor basis-onderwijs, winkels en speeltuin op loopafstand. Gunstig gelegen ten opzichte van de aansluiting op de uitvalswegen.
De woning heeft aan de achterzijde een overdekt terras, berging en een achteringang naar de vrij gelegen garage. De keuken is deels gerenoveerd met nieuwe apparatuur.

Contact opnemen

Faciliteiten

Indeling

Voortuin met pad naar voordeur. Entree/ hal met meterkast, deur naar woonkamer.
Ruime woonkamer ( 8.19 x 4.17/3.65 m) met moderen tegelvloer, bergkast en deur naar tussenhal met trap naar verdieping en toilet met hangcloset en fonteintje. Half-open keuken ( 2.63 x 2.13m ) met keuken in U-opstelling met de volgende apparatuur, 4 pits inductie kookplaat, afzuigkap, vaatwasser, combi-oven magnetron en koelkast. Deur keuken naar het overdekte terras/tuin met berging en achter-ingang met pad naar garage ( 6.15 x 3.00 met een nokhoogte van 4.45 m ).

Overloop met toegang tot de drie slaapkamers ( 4.03 x 3.16, 4.09 x 2.17, 2.93 x 2.64 m). De badkamer ( 3.42 x 1.93 m) is voorzien van een ligbad/douche, 2e toilet (duo-bloc) en wastafel met spiegel en verlichting. Vaste trap naar 2e verdieping.

Ruimte verdeelt in vierde slaapkamer met Velux dakraam en verwarming en een werk/slaapkamer met zij-raam. Tevens is hier de technische ruimte met de opstelling van de HR combiketel (Intergas eigendom, bouwjaar ca. 2011), de mechanische ventilatie en witgoed.

Bouwjaar: 1989
Perceel: 181 m2
Inhoud: 327 m3
Woonopp: 116 m2
Garage: 18 m2
Berging: 6 m2
Overkapping: 15 m2

Locatie

6418 KM Heerlen, Nederland

Disclaimer

Alle opgegeven maten zijn circa maten, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Een overeenkomst kan slechts tot stand komen ingeval van wederzijdse schriftelijke overeenstemming. Aan eventuele onvolkomenheden in de tekst kunnen geen rechten worden ontleend. Slechts de feitelijke situatie geeft u een juist beeld. Deze informatie is niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod, tussentijdse verkoop voorbehouden. De koopoverkomst tussen verkoper en koper komt pas tot stand indien beide partijen schriftelijk de koopakte hebben ondertekend, alsmede dat deze overeenkomst totstand komt onder opschortende voorwaarde dat beide partijen deze akte ondertekenen. Voor nadere inlichtingen kunt u contact opnemen of een afspraak maken met mijn kantoor.

Contact

Stel uw vraag over deze woning of vraag vandaag nog een bezichtiging aan.
Uw bericht is verzonden!