Sleutelbloem 12, Sittard

· Appartement · Verkocht

Beschrijving

Op loopafstand van het centrum,  gelegen, keurig modern en instap klaar appartement op 2e verdieping met 2 slaapkamers, ruime en lichte woonkamer met open keuken en een gezellig balkon.

Het complex is van 2006 en beschikt  over  alle moderne woonwensen zoals een lift, ondergrondse parkeergarage en bijvoorbeeld een videofooninstallatie. Het is een kleinschalig en overzichtelijk gebouw op een uitzonderlijk mooie locatie in het nieuwe plan Molenbeek, nabij de oude Baandert. Het plan Molenbeek is nog volop in ontwikkeling.

Contact opnemen

Indeling

Berging (3,00 x 2,00 m). In de souterrain is tevens een afgesloten parkeerruimte beschikbaar waarvan een gereserveerde parkeerplaats behoort tot het appartement.

Gemeenschappelijke entree met liftinstallatie, bellen tableau en intercom installatie. De souterrain is alleen te bereiken via de lift met een speciale sleutel.

Appartement (2e verdieping):

Entree/hal met garderobe, meterkast en verdeler stadsverwarming. Via de hal/gang zijn alle vertrekken te bereiken. Woonkamer met open luxe aanbouwkeuken met de benodigde apparatuur en toegang tot het overdekte balkon (7,9 m2). Twee slaapkamers ( 15,5 en 8,4 m2). Geheel betegelde badkamer (7,2 m2) met ligbad en aparte inloop douche en vaste wastafel. Separaat toilet. Berging in het appartement alwaar ook de witgoed aansluitingen zijn.
Woonkamer v.v. parket, keukenvloer en badkamervloer v.v. tegels.

Hardhouten kozijnen met dubbele beglazing en v.v. screens.
Gedeeltelijk vloerverwarming.

Object kenmerken:
Bouwjaar: 2006 en gelegen in een moderne nieuwe woonwijk (plan Molenbeek)
Woonopp. : 94 m2
Maandelijkse bijdrage V.v.E bedraagt € 179,- per maand.

Locatie

6136 SB Sittard, Nederland

Disclaimer

Alle opgegeven maten zijn circa maten, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Een overeenkomst kan slechts tot stand komen ingeval van wederzijdse schriftelijke overeenstemming. Aan eventuele onvolkomenheden in de tekst kunnen geen rechten worden ontleend. Slechts de feitelijke situatie geeft u een juist beeld. Deze informatie is niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod, tussentijdse verkoop voorbehouden. De koopoverkomst tussen verkoper en koper komt pas tot stand indien beide partijen schriftelijk de koopakte hebben ondertekend, alsmede dat deze overeenkomst totstand komt onder opschortende voorwaarde dat beide partijen deze akte ondertekenen. Voor nadere inlichtingen kunt u contact opnemen of een afspraak maken met mijn kantoor.

Contact

Stel uw vraag over deze woning of vraag vandaag nog een bezichtiging aan.
Uw bericht is verzonden!