Selma Kuijpersstraat 9, Landgraaf

€149.000K.K. · Woonhuis · Verkocht

Beschrijving

Op een mooie rustige locatie gelegen geschakelde woning met carport en buitenberging.

Het betreft een ruime eengezinswoning gelegen aan een woonerf aan het eind van een doodlopende weg. De woning beschikt over een mooie besloten stadstuin met overkapping. Badkamer.keuken en cv installatie zijn gemoderniseerd. De woning heeft kunststof kozijnen met dubbele beglazing en rondom rolluiken. De wijk beschikt over een eigen winkelcentrum en school voor basisonderwijs. Gunstig gelegen t.o.v. aansluiting op de nieuwe buitenring.

Contact opnemen

Faciliteiten

Indeling

Begane grond:
Entree/hal met meterkast tegelvloer en toilet met duo-bloc. Ruime woonkamer ( 6.30 x 4.90 m) met parketvloer en dubbele tuindeuren naar overdekt terras en tuin en open trap naar 1e verdieping. Half-open keuken ( 3.40 x 2.67 m) welke is voorzien van een keuken in hoekopstelling met de volgende apparatuur, 5 pits gas kookplaat, elektrische oven, afzuigkap, koelkast en vaatwasser.

1e Verdieping:
Overloop met toegang tot de drie slaapkamers ( 4.90 x 3.00 m, 4.55 x 2.71 m en 3.56 x 2.12 m) en de volledig betegelde badkamer ( 2.702 x 2.00 m) met douche, 2e toilet (hangcloset) en badkamermeubel met dubbele wastafel en kranen, spiegel en verlichting. Deur naar vaste trap naar 2e verdieping.

2e Verdieping
Te bereiken via vaste trap ruime zolderberging met de opstelling van de cv ( Nefit Topline HR combi 2008) en het witgoed. Deur naar ruime 4e slaap/werkkamer (4.70 x 3.28 m).

Bijzonderheden:
Woonoppervlakte: 112 m2
Inhoud woning: 369 m3
Perceel: 161 m2
Bouwjaar: 1977
Kunststof kozijnen met HR beglazing.
Rondom rolluiken

Locatie

6374 AD

Disclaimer

Alle opgegeven maten zijn circa maten, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Een overeenkomst kan slechts tot stand komen ingeval van wederzijdse schriftelijke overeenstemming. Aan eventuele onvolkomenheden in de tekst kunnen geen rechten worden ontleend. Slechts de feitelijke situatie geeft u een juist beeld. Deze informatie is niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod, tussentijdse verkoop voorbehouden. De koopoverkomst tussen verkoper en koper komt pas tot stand indien beide partijen schriftelijk de koopakte hebben ondertekend, alsmede dat deze overeenkomst totstand komt onder opschortende voorwaarde dat beide partijen deze akte ondertekenen. Voor nadere inlichtingen kunt u contact opnemen of een afspraak maken met mijn kantoor.

Contact

Stel uw vraag over deze woning of vraag vandaag nog een bezichtiging aan.
Uw bericht is verzonden!