Schudgootstraat 4, Hoensbroek

€149.500K.K. · Woonhuis · Verkocht

Beschrijving

Te moderniseren tussenwoning met inpandige garage gelegen aan de rand van het centrum van Hoensbroek.

De woning is grotendeels voorzien van houten kozijnen met deels dubbele beglazing en deels enkelglas. De keuken is voorzien van een aluminium schuifpui met Hr glas. De tuin is gelegen op het zuid/oosten en bied veel privacy.
Hoensbroek beschikt over een eigen winkelcentrum en basis- en voortgezet – onderwijs op korte afstand. Goede aansluiting op de uitvalswegen.

 

 

 

Contact opnemen

Indeling

Kelderruimte te bereiken via deur keuken

Entree/hal met toilet met duo-bloc en fonteintje, meterkast en deur naar inpandige garage ( 5.50 x 2.74 m). Tussenhal met kleine trap naar niveau -1 met de eetkeuken ( 5.10 x 4.88 m) met schuifpui naar terras/tuin. De keuken is voorzien van de volgende apparatuur, 4 pits gascomfort, elektrische oven, afzuigkap en koelkast. Deur keuken geeft toegang toe de kelderruimte.

Via halletje met kleine trap toegang tot de woonkamer ( 5.10 x 4.88 m) en kleine trap naar niveau +1 met de twee slaapkamers ( 4.86 x 2.69 en 3.11 x 2.07 m), waarvan eentje met balkon.
Hal met trap naar 2e verdieping.

Overloop met toegang tot de derde slaapkamer ( 4.88 x 3. 70 m) en de badkamer ( 2.26 x 1.92 m) met douche, wastafel met spiegel, 2e toilet (duo-bloc) en de witgoed aansluiting. Op de overloop is tevens de technische ruimte met de opstelling van de cv en trap met toegang tot het dak.

Pand met gemoderniseerd worden
Bouwjaar: 1979
Woon opp: 107 m
Garage: 165m2
Inhoud: 412 m3
Perceel opp: 143m2

Locatie

6432 BM Hoensbroek, Nederland

Disclaimer

Alle opgegeven maten zijn circa maten, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Een overeenkomst kan slechts tot stand komen ingeval van wederzijdse schriftelijke overeenstemming. Aan eventuele onvolkomenheden in de tekst kunnen geen rechten worden ontleend. Slechts de feitelijke situatie geeft u een juist beeld. Deze informatie is niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod, tussentijdse verkoop voorbehouden. De koopoverkomst tussen verkoper en koper komt pas tot stand indien beide partijen schriftelijk de koopakte hebben ondertekend, alsmede dat deze overeenkomst totstand komt onder opschortende voorwaarde dat beide partijen deze akte ondertekenen. Voor nadere inlichtingen kunt u contact opnemen of een afspraak maken met mijn kantoor.

Contact

Stel uw vraag over deze woning of vraag vandaag nog een bezichtiging aan.
Uw bericht is verzonden!