Schoolstraat 24A, Hulsberg

€225.000k.k. · Woonhuis · Verkocht

Beschrijving

Mooie zeer ruime geschakelde woning met tuin, garage en loods/werkplaats met kantoor. De woning kan eventueel samen met de woning Schoolstraat 24 worden aangekocht.

De woning is gelegen op een goede zicht locatie in de kern van Hulsberg. Gezien de inhoud en de aanwezige opstallen bied de woning met werkruimte voor een ondernemer de ideale uitvalsbasis. Ook voor een particulier met “bijzondere hobby’s” is de woning met loods een ideale plek.

Contact opnemen

Faciliteiten

Indeling

Kelderruimtes

Begane grond woning:
Voor- en zij-tuin naar entree. Entree/hal met deur naar ruime woonkamer (7.74 x 5.55m) met natuursteenvloer en schouwhaard. Dubbele deuren naar eetkamer (3.66 x 2.86m) en keuken (3.80 x 3.31m) met eenvoudig keukenblok. Via deur keuken toegang tot trap naar kelder (4.70 x 2.82m) met CV ketel. Op het zelfde niveau als woonkamer is via kleine tussen hal te bereiken een ruime slaapkamer (4.20 x 3.75m), badkamer (2.94 x 2.35m) met ligbad, douche en wastafel en de ruimte (2.16 x 1.70m) met de opstelling van witgoed en de meterkast. Via tussen hal met trap met enkele treden zijn nog de volgende ruimtes te bereiken, twee ruime slaapkamers ( 5.69 x 3.63 en 6.99 x 2.97m) en de 2e badkamer ( 2.08 x 1.73m) met stoomcabine/douche en kleine wasbak. Een slaap/werkkamer heeft een vaste trap naar de enorme vliering van circa 150 m2. Tevens is via deze kamer inpandig de achter de woning gelegen kantoorruimte (7.71 x 3,53m) en loods te bereiken.

Via vaste trap te bereiken vliering (12.74 x 12.53m) met een nokhoogte van circa 5.65m.

Overige ruimtes:
Via inrit naast woning, is de achter de woning gelegen separate garage ( 4.95 x 3.56m) en de loods met zolder ( 4.33 x 4.39 en 10.65 x 8.75/5.32m, totaal ca 85m2) te bereiken. Achter de garage en loods ligt nog een mooie aangelegde tuin met tuinhuis en ruim prieel.

Bijzonderheden:
Bouwjaar: 1966
Woon opp: 156 m2 (exclusief vliering)
Loods: 85 m2
Garage: 18 m2
Inhoud woning: 460 m3
Inhoud vliering woning: 424m3
Perceel opp: 764m2

Alle opgegeven maten zijn circa maten, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Een overeenkomst kan slechts tot stand komen ingeval van wederzijdse schriftelijke overeenstemming.
Aan eventuele onvolkomenheden in de tekst kunnen geen rechten worden ontleend. Slechts de feitelijke situatie geeft u een juist beeld. Deze informatie is niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod, tussentijdse verkoop voorbehouden. De koopovereenkomst tussen verkoper en koper komt pas tot stand indien beide partijen schriftelijk de koopakte hebben ondertekend, alsmede dat deze overeenkomst tot stand komt onder opschortende voorwaarde dat beide partijen deze akte ondertekenen. Voor nadere inlichtingen kunt u contact opnemen of een afspraak maken met mijn kantoor.

Locatie

6336 AR Hulsberg, Holland

Disclaimer

Alle opgegeven maten zijn circa maten, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Een overeenkomst kan slechts tot stand komen ingeval van wederzijdse schriftelijke overeenstemming. Aan eventuele onvolkomenheden in de tekst kunnen geen rechten worden ontleend. Slechts de feitelijke situatie geeft u een juist beeld. Deze informatie is niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod, tussentijdse verkoop voorbehouden. De koopoverkomst tussen verkoper en koper komt pas tot stand indien beide partijen schriftelijk de koopakte hebben ondertekend, alsmede dat deze overeenkomst totstand komt onder opschortende voorwaarde dat beide partijen deze akte ondertekenen. Voor nadere inlichtingen kunt u contact opnemen of een afspraak maken met mijn kantoor.

Contact

Stel uw vraag over deze woning of vraag vandaag nog een bezichtiging aan.
Uw bericht is verzonden!