Schoolstraat 24, Hulsberg

€110.000k.k. · Woonhuis · Verkocht

Beschrijving

Op een mooie zicht locatie gelegen geschakelde woning op een perceel van 133 m2. De woning kan eventueel samen met de woning Schoolstraat 24 A worden aangekocht.

De woning is deels gerenoveerd en heeft een klein buiten terras aan de voorzijde van de woning.

Contact opnemen

Indeling

Zij entree, hal met trap naar verdieping. Links is de deur naar de keuken met keukenblok met de volgende apparatuur, 4 pits gascomfort, elektrische oven, afzuigkap en koelkast met vrieskast. Tevens is hier een trapkast en nis met de opstelling van de witgoed apparatuur. Deur naar kleine tussen hal met meterkast en toilet met duobloc.
Rechts van de gang is de deur naar de zonnige woonkamer met plankenvloer.

Overloop met toegang tot de twee slaapkamers, waarvan de grootste met een zeer ruime muurkast ( 4.12 x 2.99 en 4.31 x 4.14m) en de badkamer ( 3.09 x 2.86 m) met douche en wastafel. Op de overloop is het luik naar de vliering.

Bijzonderheden:
Bouwjaar: 1925
Inhoud: 390 m3
Woonoppervlakte: 104 m2
Perceel: 133 m2

Alle opgegeven maten zijn circa maten, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Een overeenkomst kan slechts tot stand komen ingeval van wederzijdse schriftelijke overeenstemming
Aan eventuele onvolkomenheden in de tekst kunnen geen rechten worden ontleend. Slechts de feitelijke situatie geeft u een juist beeld. Deze informatie is niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod, tussentijdse verkoop voorbehouden. De koopovereenkomst tussen verkoper en koper komt pas tot stand indien beide partijen schriftelijk de koopakte hebben ondertekend, alsmede dat deze overeenkomst tot stand komt onder opschortende voorwaarde dat beide partijen deze akte ondertekenen. Voor nadere inlichtingen kunt u contact opnemen of een afspraak maken met mijn kantoor

Locatie

6336 AR Hulsberg, Nederland

Disclaimer

Alle opgegeven maten zijn circa maten, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Een overeenkomst kan slechts tot stand komen ingeval van wederzijdse schriftelijke overeenstemming. Aan eventuele onvolkomenheden in de tekst kunnen geen rechten worden ontleend. Slechts de feitelijke situatie geeft u een juist beeld. Deze informatie is niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod, tussentijdse verkoop voorbehouden. De koopoverkomst tussen verkoper en koper komt pas tot stand indien beide partijen schriftelijk de koopakte hebben ondertekend, alsmede dat deze overeenkomst totstand komt onder opschortende voorwaarde dat beide partijen deze akte ondertekenen. Voor nadere inlichtingen kunt u contact opnemen of een afspraak maken met mijn kantoor.

Contact

Stel uw vraag over deze woning of vraag vandaag nog een bezichtiging aan.
Uw bericht is verzonden!