Schimmelpenninckstraat 55, Heerlen

€197.000K.K. · Woonhuis · Verkocht

Beschrijving

Mooie 2-onder-1-kapwoning met garage gelegen op een rustige en kindvriendelijke omgeving, op loopafstand van het centrum van Heerlen.

De woning is gelegen in de wijk Schaesbergerveld. De woning is goed bereikbaar. Supermarkt en trein/bus station op loopafstand. Daarnaast is de dichtstbijzijnde uitvalsweg in de nabije omgeving op slechts 4 minuten rijden. De woning heeft een volledig omsloten tuin met een zeer ruime garage met elektrische poort. De berging is voorzien van verwarming en heeft de aansluitingen voor wasmachine en droger. In de tuin is nog een houten berging met overdekt terras. De woning is goed geïsoleerd en heeft kunststof kozijnen met HR beglazing en rondom rolluiken..

 

 

 

 

Contact opnemen

Faciliteiten

Indeling

Voortuin met pad naar voordeur. Entree/ hal met meterkast.
Ruime woonkamer ( 8.20 x 3.67/2.46 m) met laminaatvloer en half-open keuken ( 2.63 x 2.00 m) voorzien van een witte keukenopstelling met 4 pits gascomfort, elektrische oven en afzuigkap. Deur keuken naar terras/tuin en de achteringang van de naast de woning gelegen garage met berging (9.20 x 2.97m).
Deur woonkamer naar tussenhal met het toilet met hangcloset en fonteintje en trap naar verdieping.

Overloop met toegang tot de drie slaapkamers ( 4.92 x 3.04, 3.21 x 2.74 en 3.94 x 2.07 m). De badkamer ( 2.36 x 2.00 m) is voorzien van een ligbad/douche, 2e toilet (hangcloset) en badkamermeubel met wasbak, spiegel en verlichting.

Vliering te bereiken via luik met vlizotrap op de overloop. Hier is de cv ketel en de mechanische ventilatie geïnstalleerd. Mogelijkheid tot het realiseren van een vierde slaapkamer.

Bijzonderheden ;

Bouwjaar: 1990
Perceel: 258 m2
Inhoud: 337 m3
Woonopp: 85m2
Garage/berging: 27 m2

Locatie

6415 GH Heerlen, Nederland

Disclaimer

Alle opgegeven maten zijn circa maten, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Een overeenkomst kan slechts tot stand komen ingeval van wederzijdse schriftelijke overeenstemming. Aan eventuele onvolkomenheden in de tekst kunnen geen rechten worden ontleend. Slechts de feitelijke situatie geeft u een juist beeld. Deze informatie is niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod, tussentijdse verkoop voorbehouden. De koopoverkomst tussen verkoper en koper komt pas tot stand indien beide partijen schriftelijk de koopakte hebben ondertekend, alsmede dat deze overeenkomst totstand komt onder opschortende voorwaarde dat beide partijen deze akte ondertekenen. Voor nadere inlichtingen kunt u contact opnemen of een afspraak maken met mijn kantoor.

Contact

Stel uw vraag over deze woning of vraag vandaag nog een bezichtiging aan.
Uw bericht is verzonden!