Schandelerstraat 104, Heerlen

€230.000K.K. · Woonhuis · Verkocht

Beschrijving

Op een mooie rustige locatie in de wijk Schandelen gelegen zeer ruime halfvrijstaande woning met grote garage van 25 m2 en ruime oprit voor meerdere auto’s.

De woning is gelegen op een gunstige locatie qua aansluiting op de uitvalswegen. Het centrum van Heerlen met al zijn voorzieningen is op loopafstand. De gehele woning is voorzien van kunststof kozijnen en deuren met HR++ beglazing, dak- en muur-isolatie, zonnepanelen en een uitgebreide alarm installatie.

Contact opnemen

Faciliteiten

Indeling

Souterrain:
Provisie kelder (3.00 x 3.80m) te bereiken via deur/trap hal.

Ruime entree/hal met tegelvloer, toilet met hangcloset en fonteintje, meterkast, trap naar verdieping en deur met trap naar souterrain. Deur naar keuken (3.30 x 3.227 m) v.v. een tegelvloer en een moderne inbouwkeuken in hoekopstelling en separate apparaten kast, met de volgende apparatuur: vaatwasser, 4 pits keramische kookplaat, elektrische oven, afzuigkap, combi-oven magnetron en koelkast. Via de keuken toegang tot serre/wintertuin (7.08 x 2.92 m) met luxe laminaatvloer en de woonkamer ( 7.728 x 3.417 m) eveneens v.v. een tegelvloer. Tevens heeft de woonkamer een open haard en een doorloop naar de serre/wintertuin met openslaande dubbele tuindeuren naar de patio tuin en de achteringang van de achter/naast de woning gelegen garage ( 5.67 x 4.35 m). Voor de garage ligt nog een ruime eigen parkeerplaats welke afgesloten wordt door een poort. Deze is ook te bereiken via deur serre/wintertuin. De tuin biedt veel privacy.

Overloop met toegang tot de drie ruime slaapkamers.
Slaapkamer voorzijde (3.24 x 3.10 m) met deur/trap naar 2e verdieping en voorzien van een mooie grijze vloerbedekking.
Slaapkamer achterzijde (3.25 x 3.31 m) met bergkast voorzien van een mooie grijze vloerbedekking
Slaapkamer achterzijde (3.68 x 3.22 m) voorzien van een mooie grijze vloerbedekking
Moderne zeer ruime badkamer (3.66 x 3.103 m) geheel betegeld en voorzien van ligbad, inloopdouche, 2e toilet (hangcloset) en badkamer meubel met dubbele wastafels, spiegel en verlichting. Tevens is er een vloerverwarming

Bereikbaar via vaste trap, alwaar zich twee ruime extra slaap/werkkamers ( 3.31 x 3.04 en 4.43 x 3.42 m) met een ruime dakkapel bevinden, diverse bergruimtes en de ruimte met de opstelling van de cv

Algemeen:
De woning is voorzien van kunststof kozijnen en deuren met HR++ beglazing.
Dak- en muur-isolatie.
12 zonnepanelen (2016)
Alarm installatie.
SKG 3 sloten.
Pand is zeer goed onderhouden en heeft een zeer laag energie verbruik.

Bijzonderheden:
Woonoppervlakte: ca 144 m2
Overige gebruiksoppervlakte: ca. 35 m2
Inhoud woning exclusief garage: ca. 467 m3
Perceel: 228 m2
Bouwjaar: 1957
Aanvaarding in overleg.

Locatie

6412 XR Heerlen, Nederland

Disclaimer

Alle opgegeven maten zijn circa maten, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Een overeenkomst kan slechts tot stand komen ingeval van wederzijdse schriftelijke overeenstemming. Aan eventuele onvolkomenheden in de tekst kunnen geen rechten worden ontleend. Slechts de feitelijke situatie geeft u een juist beeld. Deze informatie is niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod, tussentijdse verkoop voorbehouden. De koopoverkomst tussen verkoper en koper komt pas tot stand indien beide partijen schriftelijk de koopakte hebben ondertekend, alsmede dat deze overeenkomst totstand komt onder opschortende voorwaarde dat beide partijen deze akte ondertekenen. Voor nadere inlichtingen kunt u contact opnemen of een afspraak maken met mijn kantoor.

Contact

Stel uw vraag over deze woning of vraag vandaag nog een bezichtiging aan.
Uw bericht is verzonden!