Roebroekweg 33A, Heerlen

€127.500K.K. · Woonhuis · Verkocht

Beschrijving

Op een mooie hoeklocatie gelegen tussenwoning met achter-ingang.

Het betreft een tussenwoning welke sedert 2016 nagenoeg volledig van binnen is gerenoveerd en gemoderniseerd. De tuin is voorzien van nieuwe schuttingen en er is een ruime houten tuinberging geplaatst. De tuin is achterom bereikbaar met de mogelijkheid om de auto te parkeren. De wijk beschikt over een eigen klein winkelcentrum en school voor basisonderwijs.

Contact opnemen

Indeling

Kelderruimte ( 4.65 x 1.80 m) met witgoed aansluiting.

Entree/hal met meterkast, trap naar verdieping. Deur naar kelder (4.65 x 1.80m) met mogelijkheid voor aansluiten van wasmachine. Woonkamer ( 7.75 x 3,41 m) met houtkachel en dubbele tuindeuren naar overdekt terras en tuin. Een half-open keuken (4.67 x 1.66 m) met deur naar overdekt terras/tuin en tuinberging. De keuken is voorzien van een nieuwe keukenopstelling met de volgende apparatuur, 5 pits gascomfort, afzuigkap, combi-oven magnetron, vaatwasser en koelkast. Aansluitingen voor wasmachine en droger.

Overloop met toegang tot de twee slaapkamers ( 3.81 x 3.70 en 3.80 x 3.44 m). Mooie nieuwe badkamer (2.71 x 2.12 m) met inloop douche, ligbad met whirlpool en badkamermeubel met wasbak en spiegel met ingebouwde verlichting. Vaste trap naar 2e verdieping.

Overloop met toegang tot de twee slaapkamers met dakkapel ( 4.31 x 2.39 en 3.27 x 2.27 m) en de zolderberging met de opstelling van de HR Bosch combiketel (huur).

Bijzonderheden:
Gehele woning voorzien van kunststof kozijnen en deuren.
Nagenoeg de gehele woning voorzien van rolluiken.
Woonoppervlakte: 116 m2
Inhoud woning: 432m3
Perceel: 118 m2
Bouwjaar: 1934

Locatie

6414 BA

Disclaimer

Alle opgegeven maten zijn circa maten, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Een overeenkomst kan slechts tot stand komen ingeval van wederzijdse schriftelijke overeenstemming. Aan eventuele onvolkomenheden in de tekst kunnen geen rechten worden ontleend. Slechts de feitelijke situatie geeft u een juist beeld. Deze informatie is niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod, tussentijdse verkoop voorbehouden. De koopoverkomst tussen verkoper en koper komt pas tot stand indien beide partijen schriftelijk de koopakte hebben ondertekend, alsmede dat deze overeenkomst totstand komt onder opschortende voorwaarde dat beide partijen deze akte ondertekenen. Voor nadere inlichtingen kunt u contact opnemen of een afspraak maken met mijn kantoor.

Contact

Stel uw vraag over deze woning of vraag vandaag nog een bezichtiging aan.
Uw bericht is verzonden!