Roebroekweg 22, Heerlen

€129.500k.k · Woonhuis · Verkocht

Beschrijving

Op een mooie hoeklocatie gelegen 2-onder-1-kap woning op een ruim perceel.

Contact opnemen

Indeling

Kelder met de opstelling van de wasmachine

Entree/hal met meterkast, trap naar verdieping. Deur naar kelder. Woonkamer ( 6.69 x 3.88 m) met half-open keuken (2.43 x 2.26 m) met tuindeur naar overdekt terras en de besloten tuin met dubbele tuinberging. Tevens is op de begane grond de badkamer met ligbad/douche, toilet (duo-bloc) en wastafel met spiegel.

Overloop met toegang tot de vier slaapkamers ( 4.05 x 3.48 m, 3.47 x 2.55 m, 2.72 x 1.97m en 2.73 x 1.71 m). Op de overloop is tevens de technische ruimte met de opstelling van de cv. Via luik op overloop is de vliering te bereiken.

Bijzonderheden:
Woonoppervlakte: 85 m2
Inhoud woning: 274m3
Perceel: 305 m2
Bouwjaar: 1949

Locatie

6413 CN Heerlen, Nederland

Disclaimer

Alle opgegeven maten zijn circa maten, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Een overeenkomst kan slechts tot stand komen ingeval van wederzijdse schriftelijke overeenstemming. Aan eventuele onvolkomenheden in de tekst kunnen geen rechten worden ontleend. Slechts de feitelijke situatie geeft u een juist beeld. Deze informatie is niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod, tussentijdse verkoop voorbehouden. De koopoverkomst tussen verkoper en koper komt pas tot stand indien beide partijen schriftelijk de koopakte hebben ondertekend, alsmede dat deze overeenkomst totstand komt onder opschortende voorwaarde dat beide partijen deze akte ondertekenen. Voor nadere inlichtingen kunt u contact opnemen of een afspraak maken met mijn kantoor.

Contact

Stel uw vraag over deze woning of vraag vandaag nog een bezichtiging aan.
Uw bericht is verzonden!