Rennemigstraat 15a, Heerlen

€189.000K.K. · Woonhuis · Verkocht

Beschrijving

Mooie moderne hoekwoning met stadstuin en buitenberging. Woning is achterom bereikbaar en is rustig gelegen aan een doodlopend verlengstuk van de Rennemigstraat, direct grenzend aan het centrum van Heerlerheide.
Woning is instap klaar.

Contact opnemen

Indeling

Entree/ hal met tegelvloer, meterkast (vernieuwd in 2018), modern toilet met hangcloset en fonteintje en trapopgang naar eerste verdieping. Woon- eetkamer ( 5.50 x 5.05 m) met laminaatvloer en trapkast. Luxe open keuken met de volgende apparatuur, 5 pits gascomfort, afzuigkap en vaatwasser. Separate apparaten kast met combi-oven magnetron en koel-vrieskast. Alle apparatuur is van het merk Bauknecht. Dubbele tuindeuren woonkamer geven toegang tot de stadstuin met buitenberging en achter ingang.

Overloop met toegang tot de drie slaapkamers ( 370 x 2.57, 5.28 x 2.85 en 2.98 x 2.10). Alle slaapkamers zijn voorzien van een mooie laminaatvloer. De moderne badkamer(2.50 x 2.41 m) is volledig betegeld en voorzien van een inloopdouche, badkamer meubel met wastafel, spiegel en verlichting en een tweede toilet (hangcloset). Vaastet trap naar 2e verdieping.

Middels vaste trap te bereiken ruime zolderkamer met een kunststof Velux dakraam met zonnewering. Kamer is zeer geschikt gezien de afwerking voor het realiseren van een 4e slaapkamer. Diverse bergingen onder schuin dak en een aparte ruimte met de opstelling van de cv ( Nefit HR Baseline 2013 eigendom)) en het witgoed.

Bijzonderheden:
De woning is voorzien van hardhouten kozijnen met dubbele beglazing.
De woning heeft dak- en spouwmuur isolatie.
De woning is op de begane grond voorzien van elektrisch bedienbare rolluiken met afstandsbediening.
Op het hoofddak zijn 10 zonnepanelen geplaatst.

Locatie

6413 BR Heerlen, Nederland

Disclaimer

Alle opgegeven maten zijn circa maten, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Een overeenkomst kan slechts tot stand komen ingeval van wederzijdse schriftelijke overeenstemming. Aan eventuele onvolkomenheden in de tekst kunnen geen rechten worden ontleend. Slechts de feitelijke situatie geeft u een juist beeld. Deze informatie is niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod, tussentijdse verkoop voorbehouden. De koopoverkomst tussen verkoper en koper komt pas tot stand indien beide partijen schriftelijk de koopakte hebben ondertekend, alsmede dat deze overeenkomst totstand komt onder opschortende voorwaarde dat beide partijen deze akte ondertekenen. Voor nadere inlichtingen kunt u contact opnemen of een afspraak maken met mijn kantoor.

Contact

Stel uw vraag over deze woning of vraag vandaag nog een bezichtiging aan.
Uw bericht is verzonden!