Prinssenstraat 14, Landgraaf

€175.000K.K. · Woonhuis · Verkocht

Beschrijving

Ruime jaren ’50 vrijstaande woning op een perceel van 279 m2 met garage. Woning is gelegen in een wijk direct grenzend aan het centrum van Schaesberg/Landgraaf met alle voorzieningen op loopafstand.
De woning is grotendeels voorzien van kunststof kozijnen met dubbel glas en een kunststof voordeur. De elektrische installatie en meterkast is vernieuwd. Deels rolluiken. De woning zal van buiten en binnen gerenoveerd en gemoderniseerd moeten worden.

Aanvaarding op korte termijn.

Contact opnemen

Indeling

Souterrain:
Te bereiken via deur/trap hal, verdeeld in twee ruimtes met een totaal van ca. 16m2

Entree/hal met meterkast, toilet met duo-bloc en trap naar verdieping. Woonkamer ( 5.94 x 6.57/3.70 m) met houtkachel en toegang tot de separate keuken ( 4.00 x 2.94m) met eenvoudig keukenblok met de volgende apparatuur, 4 pits gascomfort, elektrische oven, en afzuigkap, Deur naar eenvoudige afgewerkte berging. Deur keuken naar terras/tuin en de achteringang van de achter/naast de woning gelegen garage ( 5.69 x 3.37m). Voor de garage is de oprit gelegen voor maximaal 2 auto's.

Overloop met bergkast met de opstelling van de cv ( Vaillant eigendom ca. 2016) en toegang tot de drie slaapkamers en de badkamer ( 2.50 x 1.80/0.90 m)
Slaapkamer van 3.70 x 2.78 m, slaapkamer van 3.72 x 3.08 m en slaapkamer van 2.73 x 2.12 m.
Op overloop is luik naar vliering.

Bouwjaar: 1949
Inhoud woning; 409 m3
Woonoppervlakte: 90 m2
Overige inpandige ruimte: 29 m2
Externe berging, garage: 19m2
Perceel: 279 m2

Locatie

6372 EX Landgraaf, Nederland

Disclaimer

Alle opgegeven maten zijn circa maten, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Een overeenkomst kan slechts tot stand komen ingeval van wederzijdse schriftelijke overeenstemming. Aan eventuele onvolkomenheden in de tekst kunnen geen rechten worden ontleend. Slechts de feitelijke situatie geeft u een juist beeld. Deze informatie is niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod, tussentijdse verkoop voorbehouden. De koopoverkomst tussen verkoper en koper komt pas tot stand indien beide partijen schriftelijk de koopakte hebben ondertekend, alsmede dat deze overeenkomst totstand komt onder opschortende voorwaarde dat beide partijen deze akte ondertekenen. Voor nadere inlichtingen kunt u contact opnemen of een afspraak maken met mijn kantoor.

Contact

Stel uw vraag over deze woning of vraag vandaag nog een bezichtiging aan.
Uw bericht is verzonden!