Pater Romboutslaan 8, Heerlen

· Woonhuis · Verkocht

Beschrijving

Op een prachtige locatie gelegen geschakelde bungalow met garage op een perceel van 329m2.

De woning is verrassend ruim van binnen en heeft een mooie indeling met een geheel ommuurde patio tuin. De woning is goed onderhouden en is nagenoeg instap klaar. De woning is gelegen in het mooie “dorp Welten” aan de rand van Heerlen, met een eigen winkelcentrum en scholen voor basis- en voortgezet-onderwijs op loopafstand. Gunstig gelegen ten opzichte van de uitvalswegen en in de directe nabijheid van ziekenhuis en mooie natuur- en wandelgebieden.

Contact opnemen

Indeling

Voortuin naar overdekte entree. Entree/hal met garderobe, toilet met duo-bloc en fonteintje en meterkast. Via de centrale hal zijn alle ruimtes te bereiken. Woonkamer (8.00 x 7.40/3.95m) met laminaatvloer en deur naar mooie patio-tuin. Separate keuken (3.40 x 3.20m) v.v. een keuken in hoekopstelling met diverse opbergkasten, 4 pits gascomfort, afzuigkap, koelkast en combi-oven magnetron. De inpandige bijkeuken en garage (8.00 x 3.00m), is via deur woonkamer te bereiken. De woning beschikt over drie slaapkamers, waarvan de grootste een deur naar patio tuin heeft (6.00 x 3.60, 3.70 x 2,65 en 3.00 x 2.10m). De badkamer ( 3.70/280 x 2.10m) met douche, ligbad, dubbele wastafels met spiegel en verlichting is grotendeels betegeld.
De patio tuin is tevens bereikbaar via deur hal en bijkeuken.

Bijzonderheden:
De woning heeft een nieuwe Nefit Hr combiketel 2012
Het dak van woning is vernieuwd en geïsoleerd.
In 2009 is de riolering volledig vernieuwd.

Bouwjaar: ca. 1971
Woon opp: 116 m2
Externe bergruimte (garage en berging): 24 m2
Inhoud woning: 438 m3
Perceel opp: 329m2

Locatie

6419 BE Heerlen, Nederland

Disclaimer

Alle opgegeven maten zijn circa maten, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Een overeenkomst kan slechts tot stand komen ingeval van wederzijdse schriftelijke overeenstemming. Aan eventuele onvolkomenheden in de tekst kunnen geen rechten worden ontleend. Slechts de feitelijke situatie geeft u een juist beeld. Deze informatie is niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod, tussentijdse verkoop voorbehouden. De koopoverkomst tussen verkoper en koper komt pas tot stand indien beide partijen schriftelijk de koopakte hebben ondertekend, alsmede dat deze overeenkomst totstand komt onder opschortende voorwaarde dat beide partijen deze akte ondertekenen. Voor nadere inlichtingen kunt u contact opnemen of een afspraak maken met mijn kantoor.

Contact

Stel uw vraag over deze woning of vraag vandaag nog een bezichtiging aan.
Uw bericht is verzonden!