Pater Romboutslaan 25, Heerlen

€385.000K.K. · Woonhuis · Verkocht

Beschrijving

Op een mooie locaties aan de rand van Welten, op loopafstand van het centrum van Heerlen is deze mooie instapklare geschakelde vrijstaande woning met garage gelegen.

De wijk Welten aan de rand van Heerlen heeft een eigen winkelcentrum en scholen voor basis- en voortgezet-onderwijs zijn op loopafstand. Gunstig gelegen ten opzichte van de uitvalswegen en in de directe nabijheid van ziekenhuis en mooie wandel- en natuurgebieden.

 

 

 

Contact opnemen

Indeling

Overdekte entree met voordeur naar grote hal ( 3.52 x 2.78m ) met meterkast, mooie design garderobe en toilet met hangcloset en fonteintje, cv ruimte en de trap naar verdieping. Deur naar inpandige zeer ruime garage ( 9.05 x 3.94 m) met elektrisch sectionaal garagepoort en deur naar terras en tuin. Via de hal zijn de keuken en de woonkamer te bereiken.
De ruime woonkamer ( 8.79 x 5.71/3.93 m) is voorzien van een parketvloer en heeft een schuifpui naar naar terras en tuin. De separate eetkeuken ( 4.42 x 2.79 m) is te bereiken via hal en woonkamer en heeft een keuken in hoekopstelling met de volgende apparatuur, 4 pits gascomfort, elektrische oven, afzuigkap, vaatwasser en koelkast. De tuin is gelegen op het zuiden.

Overloop met toegang tot de vier slaapkamers ( 4.02 x 3.92, 3.92 x 3.40, 2.82 x 2.15 en 2,82 x 2.15 m), waarvan de master-bedroom en de grote slaap/werkkamer met design bureau en kast zijn voorzien van een airco. De beide grote slaapkamers hebben een inbouwkast. De badkamer ( 2.17 x 1.81 m) is voorzien van een douche, badkamermeubel met wastafel, spiegel en verlichting en het 2e toilet (hangcloset). Op de overloop is nog een ruime bergkast ( 1.94 x 0.90 m).

Bijzonderheden:
Bouwjaar: 1971
Woonoppervlakte: 123 m2
Overige inpandig ruimte: 30 m2
Perceel oppervlakte: 301 m2
Inhoud woning: 512 m3
De woning is grotendeels voorzien van elektrische screens.
Gevel gereinigd, opnieuw gevoegd en geïmpregneerd
Heeft kruipruimte-, gevel- en dak-isolatie. Rondom HR beglazing. Energielabel B

Locatie

6419 BD Heerlen, Nederland

Disclaimer

Alle opgegeven maten zijn circa maten, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Een overeenkomst kan slechts tot stand komen ingeval van wederzijdse schriftelijke overeenstemming. Aan eventuele onvolkomenheden in de tekst kunnen geen rechten worden ontleend. Slechts de feitelijke situatie geeft u een juist beeld. Deze informatie is niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod, tussentijdse verkoop voorbehouden. De koopoverkomst tussen verkoper en koper komt pas tot stand indien beide partijen schriftelijk de koopakte hebben ondertekend, alsmede dat deze overeenkomst totstand komt onder opschortende voorwaarde dat beide partijen deze akte ondertekenen. Voor nadere inlichtingen kunt u contact opnemen of een afspraak maken met mijn kantoor.

Contact

Stel uw vraag over deze woning of vraag vandaag nog een bezichtiging aan.
Uw bericht is verzonden!