Pastoor Lebensstraat 3, Puth

€364.000K.K. · Woonhuis · Verkocht

Beschrijving

Op een mooie rustige locatie, aan een doodlopende weg aan de rand van het dorp Puth, gelegen geschakelde levensloopbestendige semi-bungalow.
Het betreft een zeer ruime woning met inpandige garage en ruime slaapkamer met badkamer op de begane grond. De volledige omsloten patio tuin is te bereiken via woonkamer, hal en slaapkamer. De woning is luxe afgewerkt, heeft energielabel A en is instap klaar.

 

 

Contact opnemen

Indeling

Voortuin met parkeerplaats en inrit naar garage.
Entree/hal met meterkast, garderobe en trap naar verdieping. Deur naar woonkamer (5.54 x 4.02 m) met openslaande deuren naar patio tuin met deels overdekt terras en ruime tuinberging (3.00 x 2.47m). De open leefkeuken ( 6.42 x 4.00m) is voorzien van een keuken in hoekopstelling met de volgende apparatuur, 5 pits gascomfort, elektrische oven, afzuigkap, vaatwasser, koel- en vrieskast. Via deur woonkamer naar tussenhal zijn de volgende ruimtes te bereiken, slaapkamer (4.66 x 3.52m) met toegang naar patio tuin, de badkamer ( 2.85 x 1.99m) met inloopdouche ( 1.36 x 0.89m) en wasbak met spiegel en verlichting en de witgoed opstelling, separaat toilet met hangcloset en fonteintje en de zeer ruime inpandige garage ( 5.38 x 3.22/2.83m) met elektrische sectionaal poort.

1e Verdieping:
Overloop met separaat toilet met hangcloset. Twee ruime slaapkamers ( 5.54 x 4.00 en 5.54x4.16m) en de technische ruimte met de opstelling van de WTW installatie en de CV installatie met boiler. Ruime badkamer (2.02 x 1.95m) met ligbad en wastafel met spiegel en verlichting. Op de overloop is luik met vlizotrap naar de afgewerkte bergzolder met een nokhoogte van 2.13m

Woonoppervlakte: 142 m2
Garage: 17 m2
Inhoud woning: 505 m3
Perceel: 224 m2
Bouwjaar: 2007

Locatie

6155 NN Puth, Nederland

Disclaimer

Alle opgegeven maten zijn circa maten, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Een overeenkomst kan slechts tot stand komen ingeval van wederzijdse schriftelijke overeenstemming. Aan eventuele onvolkomenheden in de tekst kunnen geen rechten worden ontleend. Slechts de feitelijke situatie geeft u een juist beeld. Deze informatie is niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod, tussentijdse verkoop voorbehouden. De koopoverkomst tussen verkoper en koper komt pas tot stand indien beide partijen schriftelijk de koopakte hebben ondertekend, alsmede dat deze overeenkomst totstand komt onder opschortende voorwaarde dat beide partijen deze akte ondertekenen. Voor nadere inlichtingen kunt u contact opnemen of een afspraak maken met mijn kantoor.

Contact

Stel uw vraag over deze woning of vraag vandaag nog een bezichtiging aan.
Uw bericht is verzonden!