Nieuwstraat 45, Gulpen

€239.000K.K. · Woonhuis · Verkocht

Beschrijving

Op een mooie locatie in het centrum van Gulpen gelegen halfvrijstaande woning met eigen parkeerplaats en winkelvoorzieningen, terrassen en busstation op loopafstand.

 

Gulpen is centraal gelegen in het Mergelland en is gunstig gelegen ten opzichte van de aansluiting op de uitvalswegen naar de omliggende dorpen. Winkelvoorzieningen zijn er in ruime mate en de aanwezigheid van voldoende horeca met terrassen, maakt van Gulpen een gezellig dorp om te wonen..

 

 

Contact opnemen

Indeling

Voortuin met parkeerplaats en poort aan zijgevel met toegang tot patio tuin/terras
Entree/hal met meterkast, deur naar woonkamer ( 7.82 x 3,86/2.74 m) en aangebouwde eetkamer ( 3.78 x 2.89 m). Trap in eetkamer geeft toegang tot een zeer ruime slaap/werkkamer ( 6.85 x 2.89 m) met een nok hoogte van 3.25 m. De half-open keuken ( 2.60 x 2.10 m) is voorzien van de volgende apparatuur, 4 pits gascomfort. afzuigkap, elektrische oven en koelkast. Bijkeuken ( 2.89 x 2.86 m) met de opstelling van witgoed en deur naar tuin. Deur keuken/woonkamer geeft toegang tot de patio tuin met zij ingang. In de woonkamer is nog een trapkast en deur naar tussenhal met toegang tot toilet met hangcloset en fonteintje en trap naar 1e verdieping.

Overloop met toegang tot de twee slaapkamers ( 4.38 x 2.39, 3.35 x 2.86 m), waarvan een met kleedkamer ( 4.04 x 2.12 m). De badkamer ( 2.34 x 2.01 m) met whirlpool , wastafel met spiegel en het 2e toilet (hangcloset). Op de overloop is het luik met vlizotrap naar de bergzolder.

2e Verdieping:
Bergzolder met een nok hoogte van 2,81 m en daglicht via zijraam en dakraam. Tevens is hier de opstelling van de cv ( Bosch HR combi eigendom)

Bijzonderheden:
Woning heeft 10 zonnepanelen met omvormer op zolder.
Woonoppervlakte: 119 m2
Inhoud woning: 411 m3
Perceel: 127 m2
Bouwjaar: 1984

Locatie

6271 AX Gulpen, Nederland

Disclaimer

Alle opgegeven maten zijn circa maten, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Een overeenkomst kan slechts tot stand komen ingeval van wederzijdse schriftelijke overeenstemming. Aan eventuele onvolkomenheden in de tekst kunnen geen rechten worden ontleend. Slechts de feitelijke situatie geeft u een juist beeld. Deze informatie is niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod, tussentijdse verkoop voorbehouden. De koopoverkomst tussen verkoper en koper komt pas tot stand indien beide partijen schriftelijk de koopakte hebben ondertekend, alsmede dat deze overeenkomst totstand komt onder opschortende voorwaarde dat beide partijen deze akte ondertekenen. Voor nadere inlichtingen kunt u contact opnemen of een afspraak maken met mijn kantoor.

Contact

Stel uw vraag over deze woning of vraag vandaag nog een bezichtiging aan.
Uw bericht is verzonden!