Mergelsweg 98, Heerlen

€185.000K.K. · Woonhuis · Verkocht

Beschrijving

Mooie tussenwoning met inpandige garage gelegen in de gewilde wijk “Welten”.

De woning is voorzien van kunststof kozijnen met HR beglazing en nieuwe kunststof gevels. Tevens is aan de achterzijde van de woning een ruim balkon/terras aangebouwd, welke via een schuifpui keuken is te bereiken.
Welten beschikt over een eigen winkelcentrum, basis- en voortgezet – onderwijs op loopafstand. In de directe nabijheid van natuur- en wandelgebieden, uitvalswegen en het ziekenhuis.

 

 

Contact opnemen

Indeling

Entree/hal met tegelvloer. Meterkast en deur naar inpandige garage ( 5.30 x 2.87 m). Toegang tot berging met de cv installatie en de witgoed opstelling. Toilet met hangcloset en fonteintje. Slaap/hobby/tuinkamer (4.34 x 3.05 m) met schuifpui naar overdekt terras en ruime tuin. Trap naar verdieping.

Zonnige woonkamer (7.55 x 4.34 m) voorzien van een mooie natuurstenen vloer, open haard en rvs trap afwerking. Separate eetkeuken ( 4.34 x 3.05 m) met een mooie keuken in hoekopstelling met de volgende apparatuur: 4 pits keramische kookplaat, afzuigkap, combi oven magnetron, vaatwasser en koelkast. Schuifpui naar terras/balkon. Trap naar 2e verdieping.

Overloop met toegang tot de 3 ruime slaapkamers (4.34 x 3.05, 3.22 x 2.10 en 3.22 x 2.17 m).
Badkamer (3.27 x 2.32 m) met ligbad/ douche, wastafels, spiegel en verlichting en 2e toilet (duo-bloc). Op de overloop is nog een ruime bergkast.

Bijzonderheden:
Bouwjaar: 1974
Woon opp: 139 m2
Inhoud: 443 m3
Perceel opp: 152 m2

Locatie

6419 EG Heerlen, Nederland

Disclaimer

Alle opgegeven maten zijn circa maten, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Een overeenkomst kan slechts tot stand komen ingeval van wederzijdse schriftelijke overeenstemming. Aan eventuele onvolkomenheden in de tekst kunnen geen rechten worden ontleend. Slechts de feitelijke situatie geeft u een juist beeld. Deze informatie is niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod, tussentijdse verkoop voorbehouden. De koopoverkomst tussen verkoper en koper komt pas tot stand indien beide partijen schriftelijk de koopakte hebben ondertekend, alsmede dat deze overeenkomst totstand komt onder opschortende voorwaarde dat beide partijen deze akte ondertekenen. Voor nadere inlichtingen kunt u contact opnemen of een afspraak maken met mijn kantoor.

Contact

Stel uw vraag over deze woning of vraag vandaag nog een bezichtiging aan.
Uw bericht is verzonden!