Mergelsweg 37, Heerlen

€189.000K.K. · Woonhuis · Verkocht

Beschrijving

Mooie tussenwoning met inpandige garage gelegen in de gewilde wijk “Welten”.

De woning is voorzien van houten kozijnen met HR beglazing. Het schilderwerk is in 2019 vernieuwd. De tuin met mogelijkheid voor een achteringang is gelegen aan een groenvoorziening.
Welten beschikt over een eigen winkelcentrum, basis- en voortgezet – onderwijs op loopafstand. In de directe nabijheid van natuur- en wandelgebieden, uitvalswegen en het ziekenhuis.

Pand is instap klaar

 

 

 

 

Contact opnemen

Indeling

Entree/hal met tegelvloer. Meterkast en deur naar inpandige garage ( 5.30 x 2.87 m). Toegang tot berging met de cv installatie. Toilet met hangcloset en fonteintje. Slaap/hobby/tuinkamer (4.34 x 3.05 m) met deur naar terras en tuin. Tevens is hier de opstelling van de wasmachine en droger. Tuin is achterom bereikbaar. Trap naar verdieping.

Zonnige woonkamer (7.55 x 4.34 m) voorzien van een mooie laminaat vloer. Separate eetkeuken ( 4.34 x 3.05 m) met een mooie witte keuken in hoekopstelling met de volgende apparatuur: 5 pits gas kookplaat, afzuigkap, elektrisch oven, vaatwasser, koelkast en een mooi granieten werkblad met ingebouwde rvs spoelbak en design kraan. Trap naar 2e verdieping.

Overloop met toegang tot de 3 ruime slaapkamers (4.34 x 3.05, 4.18 x 2.10 en 3.22 x 2.17 m).
Badkamer (3.27 x 2.32 m) met ligbad/ douche, dubbele wastafels, spiegel en verlichting en 2e toilet (hangcloset).

Bijzonderheden:
Bouwjaar: 1974
Woon opp: 139 m2
Inhoud: 443 m3
Perceel opp: 132 m2

Locatie

6419EA

Disclaimer

Alle opgegeven maten zijn circa maten, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Een overeenkomst kan slechts tot stand komen ingeval van wederzijdse schriftelijke overeenstemming. Aan eventuele onvolkomenheden in de tekst kunnen geen rechten worden ontleend. Slechts de feitelijke situatie geeft u een juist beeld. Deze informatie is niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod, tussentijdse verkoop voorbehouden. De koopoverkomst tussen verkoper en koper komt pas tot stand indien beide partijen schriftelijk de koopakte hebben ondertekend, alsmede dat deze overeenkomst totstand komt onder opschortende voorwaarde dat beide partijen deze akte ondertekenen. Voor nadere inlichtingen kunt u contact opnemen of een afspraak maken met mijn kantoor.

Contact

Stel uw vraag over deze woning of vraag vandaag nog een bezichtiging aan.
Uw bericht is verzonden!