Mergelsweg 2, Heerlen

€159.000k.k. · Woonhuis · Verkocht

Beschrijving

Mooie hoekwoning met inpandige garage gelegen in de gewilde wijk “Welten”.

De woning is voorzien van houten kozijnen met enkele beglazing. De tuin met achteringang en gelegen aan een groenvoorziening biedt veel privacy en heeft een prachtig “groen” aanzicht. Van uit de woonverdieping heeft men een vrij uitzicht over Heerlen Zuid tot aan het bos van Imstenrade.
Welten beschikt over een eigen winkelcentrum, basis- en voortgezet – onderwijs op loopafstand. In de directe nabijheid van natuur- en wandelgebieden, uitvalswegen en het ziekenhuis.

 

Contact opnemen

Indeling

Entree/hal met tegelvloer. Meterkast en deur naar inpandige garage ( 5.30 x 2.87 m). Toegang tot berging met witgoedaansluitingen en Cv installatie. Toilet met duobloc en fonteintje. Slaap/hobbykamer (4.34 x 3.05 m) met deur naar terras en tuin. Tuin is achterom bereikbaar. Trap naar verdieping.

Zonnige woonkamer (7.55 x 4.34 m) voorzien van een mooie eiken parketvloer. Separate eetkeuken ( 4.34 x 3.05 m) met een vrij nieuwe keuken in hoekopstelling met de volgende apparatuur: 5 pits inductie kookplaat, afzuigkap, combi-oven magnetron, vaatwasser, koelkast en een mooi composiet dun werkblad me ingebouwde rvs spoelbak en design kraan. Trap naar 2e verdieping.

Overloop met toegang tot de 3 ruime slaapkamers (4.34 x 3.05, 4.18 x 2.10 en 3.22 x 2.17 m).
Badkamer (3.27 x 2.32 m) met ligbad, separate douche, badkamermeubel met wasbak,spiegel en verlichting en 2e toilet (hangcloset).

Bijzonderheden:
Bouwjaar: 1974
Woon opp: 139 m2
Inhoud: 443 m3
Perceel opp: 224 m2

Locatie

6419 EC Heerlen, Nederland

Disclaimer

Alle opgegeven maten zijn circa maten, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Een overeenkomst kan slechts tot stand komen ingeval van wederzijdse schriftelijke overeenstemming. Aan eventuele onvolkomenheden in de tekst kunnen geen rechten worden ontleend. Slechts de feitelijke situatie geeft u een juist beeld. Deze informatie is niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod, tussentijdse verkoop voorbehouden. De koopoverkomst tussen verkoper en koper komt pas tot stand indien beide partijen schriftelijk de koopakte hebben ondertekend, alsmede dat deze overeenkomst totstand komt onder opschortende voorwaarde dat beide partijen deze akte ondertekenen. Voor nadere inlichtingen kunt u contact opnemen of een afspraak maken met mijn kantoor.

Contact

Stel uw vraag over deze woning of vraag vandaag nog een bezichtiging aan.
Uw bericht is verzonden!