Landvoogdstraat 16 te Heerlen

€115.000K.K. · Woonhuis · Verkocht

Beschrijving

Zeer mooie volledig gerenoveerde starterswoning op een rustige locatie met voldoende parkeermogelijkheden. Gunstig gelegen t.o.v. de aansluiting op de uitvalswegen .

Centrum Heerlen op loopafstand.

Contact opnemen

Indeling

Afsluitbare patio tuin met toegang tot woonhuis.
Entree/hal met meterkast. Woonkamer met mooi afgewerkte vloer in een neutrale kleur, moderne keuken opstelling met de volgende apparatuur, 5 pits gascomfort, afzuigkap, vaatwasser, koelkast en voorzien van een granieten blad. Deur naar bijkeuken met voldoende bergruimte en deur naar brandgang. Open trap naar 1e verdieping

Overloop met toegang tot de twee slaapkamers en de luxe open badkamer met douche, hoekbad, wastafel met spiegel en toilet met hangcloset. Tevens is hier de technische ruimte met de opstelling van de cv en de aansluitingen voor wasmachine en droger.

Bijzonderheden:
Woning is voorzien van kunststof voordeur en kozijn met HR beglazing.
Woning is volledig gerenoveerd en gemoderniseerd.
Bouwjaar: 1983
Woonoppervlak: 79 m2
Inhoud: 247 m3
Perceel: 71 m2

Locatie

6411AX 16

Disclaimer

Alle opgegeven maten zijn circa maten, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Een overeenkomst kan slechts tot stand komen ingeval van wederzijdse schriftelijke overeenstemming. Aan eventuele onvolkomenheden in de tekst kunnen geen rechten worden ontleend. Slechts de feitelijke situatie geeft u een juist beeld. Deze informatie is niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod, tussentijdse verkoop voorbehouden. De koopoverkomst tussen verkoper en koper komt pas tot stand indien beide partijen schriftelijk de koopakte hebben ondertekend, alsmede dat deze overeenkomst totstand komt onder opschortende voorwaarde dat beide partijen deze akte ondertekenen. Voor nadere inlichtingen kunt u contact opnemen of een afspraak maken met mijn kantoor.

Contact

Stel uw vraag over deze woning of vraag vandaag nog een bezichtiging aan.
Uw bericht is verzonden!