Kundergats 12, Voerendaal

· Woonhuis · Verkocht

Beschrijving

Op een mooie woonlocatie gelegen 2-onder-1- kapwoning met garage. De woning is volledig verbouwd en uitgebreid met extra woonruimte en een grote eetkeuken.

De woning heeft een verrassend ruime indeling en een prachtige tuin met blijvend vrij uitzicht op het groen aan de achterzijde. Ondanks dat de woning gelegen is op een mooie rustige locatie, zijn winkels en scholen voor basis- en voortgezet onderwijs in de directe nabijheid.

Contact opnemen

Indeling

Overdekte entree, hal met toilet en fonteintje, meterkast, trap naar verdieping en deur naar woonkamer. De zeer ruime woonkamer ( 12.50 x 5.25/3.70m) met parketvloer is erg sfeervol door diverse hoeken en nissen die zijn gecreëerd. Dubbele tuindeuren geven toegang tot de prachtige grote tuin met veel privacy. De woon/eetkeuken (5.67 x 3.32m) met tegelvloer, is voorzien van een mooie keukenopstelling met de volgende apparatuur, 5 pits gascomfort, afzuigkap, vaatwasser, koelkast en combi-oven magnetron. Tevens is er boven het werkblad een design verlichting aangebracht. Ook via de keuken is de achter de woning gelegen tuin met terras te bereiken. Zo wel in de woonkamer als ook in de keuken zijn diverse plafondspots geplaatst. Het plafond in de aanbouw woonkamer beschikt nog over zogenaamde "licht happers", die voor heel veel licht zorgen in dit gedeelte. Naast de keuken bevindt zich de bijkeuken ( 3.32 x 2.15m) met witgoedaansluiting en deur naar garage (7.70 x 2.90m) met vliering.

Overloop met toegang tot drie ruime slaapkamer ( 4.20 x 3.40, 3.08 x 2.30 en 3.07 x 2.84m) en de totaal vernieuwde badkamer (2.85 x 2.97m) met een zeer luxe uitstraling. De badkamer beschikt over een dubbele inloopdouche, ligbad, hangcloset en luxe badmeubel met design spiegel met ingebouwde verlichting in diverse kleuren te schakelen. Op de overloop is tevens de deur naar trap voor 2e verdieping. De hele verdieping is voorzien van laminaatvloer.

Deze is te bereiken via een vaste trap. Hier is de vierde slaapkamer (4.20 x 2.80m) met groot Velux dakraam. Tevens is hier een ruimte voor de wasmachine en droger en de technische ruimte met de Nefit Excellent HR ketel met boiler (bwj 2004).

Bijzonderheden:

Pand is geheel voorzien van hardhouten kozijnen met op de begane
grond dubbele beglazing en op de verdieping enkel glas.
Bovenverdieping heeft rolluiken.

Bouwjaar: 1986
Inhoud: 502 m3 (excl garage 45 m3)
Woonoppervlakte: 148 m2
Garage: 11 m2
Perceel: 418 m2

Locatie

6367 BK Voerendaal, Nederland

Disclaimer

Alle opgegeven maten zijn circa maten, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Een overeenkomst kan slechts tot stand komen ingeval van wederzijdse schriftelijke overeenstemming. Aan eventuele onvolkomenheden in de tekst kunnen geen rechten worden ontleend. Slechts de feitelijke situatie geeft u een juist beeld. Deze informatie is niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod, tussentijdse verkoop voorbehouden. De koopoverkomst tussen verkoper en koper komt pas tot stand indien beide partijen schriftelijk de koopakte hebben ondertekend, alsmede dat deze overeenkomst totstand komt onder opschortende voorwaarde dat beide partijen deze akte ondertekenen. Voor nadere inlichtingen kunt u contact opnemen of een afspraak maken met mijn kantoor.

Contact

Stel uw vraag over deze woning of vraag vandaag nog een bezichtiging aan.
Uw bericht is verzonden!