Krichelstraat 15 Kerkrade

€279.000K.K. · Woonhuis · Verkocht

Beschrijving

Op een mooie rustige locatie aan de rand van Kerkrade, in de wijk Kaalheide, gelegen 2-onder-1-kapwoning met vrijstaande garage op een zeer ruim perceel met eigen parkeerplaats voor meerdere auto’s.

School voor basis-onderwijs en openbaar busvervoer op korte afstand. Ruim winkelaanbod in het centrum van Kerkrade. Gunstig gelegen t.o.v. de aansluiting op de uitvalswegen.

 

Contact opnemen

Locatie

6466 AR Kerkrade, Nederland

Disclaimer

Alle opgegeven maten zijn circa maten, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Een overeenkomst kan slechts tot stand komen ingeval van wederzijdse schriftelijke overeenstemming. Aan eventuele onvolkomenheden in de tekst kunnen geen rechten worden ontleend. Slechts de feitelijke situatie geeft u een juist beeld. Deze informatie is niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod, tussentijdse verkoop voorbehouden. De koopoverkomst tussen verkoper en koper komt pas tot stand indien beide partijen schriftelijk de koopakte hebben ondertekend, alsmede dat deze overeenkomst totstand komt onder opschortende voorwaarde dat beide partijen deze akte ondertekenen. Voor nadere inlichtingen kunt u contact opnemen of een afspraak maken met mijn kantoor.

Contact

Stel uw vraag over deze woning of vraag vandaag nog een bezichtiging aan.
Uw bericht is verzonden!