Koraalerf 45, Heerlen

€144.000K.K. · Woonhuis · Verkocht

Beschrijving

Op een rustige woonlocatie aan een groenvoorziening gelegen, volledig gerenoveerde en gemoderniseerde hoekwoning met carport, berging en tuin.

Het betreft een degelijk gebouwd en goed onderhouden hoekwoning met carport en overdekt terras in de wijk “Rennemig”, met school voor basisonderwijs en een nieuw winkelcentrum op loopafstand. Gunstig gelegen t.o.v aansluiting op autowegen. De woning heeft kunststofkozijnen met dubbele beglazing en rolluiken deels elektrisch bedienbaar. Het dak, de muren en vloeren zijn geïsoleerd. Eigen parkeerplaats voorzijde woning.

Contact opnemen

Faciliteiten

Indeling

Entree/hal met tegelvloer, meterkast en toilet met hangcloset en fonteintje. Ruime doorzonwoonkamer ( 7.36 x 4.10/2.90 m) met tegelvloer en half-open keuken ( 2,97 x 2.20 m) met keuken in moderne hoogglans witte hoekopstelling v.v. 4 pits gas kookplaat, heteluchtoven, afzuigkap, koelkast en vaatwasser. Via deur keuken is de mooie besloten tuin met overdekt terras, met "wintersluiting" te bereiken. Naast de woning ligt de ruime berging, welke via de voor - en achterzijde toegankelijk is. Achter de tuin ligt nog de berging carport (5.50 x 3.12 m).

Te bereiken via deur woonkamer, kleine hal met trap naar verdieping. Overloop met toegang tot de drie slaapkamers ( 4.09 x 2.94 m, 3.21 x 2.93 m en 2.99 x 2.15 m) en de volledig betegelde badkamer ( 3.58 x 2.15 m) met ligbad, separate douche, 2e toilet (hangcloset) en badkamermeubel met wastafel, spiegel en verlichting.

Te bereiken via vaste trap, ruime 4e slaap/werkkamer, bergruimte en de technische ruimte met de opstelling van de CV ( Bosch HR Combiketel) en de aansluitingen voor wasmachine en droger.

Bijzonderheden:
Woonoppervlakte: 100 m2
Inhoud woning: 333m3
Perceel: 172 m2
Bouwjaar: 1983
Kunststofkozijnen met HR ++ glas
Alarm installatie

Locatie

6413 LW Heerlen, Nederland

Disclaimer

Alle opgegeven maten zijn circa maten, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Een overeenkomst kan slechts tot stand komen ingeval van wederzijdse schriftelijke overeenstemming. Aan eventuele onvolkomenheden in de tekst kunnen geen rechten worden ontleend. Slechts de feitelijke situatie geeft u een juist beeld. Deze informatie is niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod, tussentijdse verkoop voorbehouden. De koopoverkomst tussen verkoper en koper komt pas tot stand indien beide partijen schriftelijk de koopakte hebben ondertekend, alsmede dat deze overeenkomst totstand komt onder opschortende voorwaarde dat beide partijen deze akte ondertekenen. Voor nadere inlichtingen kunt u contact opnemen of een afspraak maken met mijn kantoor.

Contact

Stel uw vraag over deze woning of vraag vandaag nog een bezichtiging aan.
Uw bericht is verzonden!