Kokelestraat 70, Kerkrade

€177.000k.k. · Woonhuis · Verkocht

Beschrijving

Op een mooie rustige woonlocatie gelegen 2-onder-1- kapwoning met kantoorruimte en naast gelegen perceel. De woning is goed onderhouden en mooi afgewerkt. Deze woning is instapklaar !!!.

De woning is vanaf 2012 volledig gerenoveerd. Heeft een nieuwe keuken en badkamer. Het dak is geïsoleerd en heeft nieuwe dakpannen en goten. Nieuwe riolering. Teven is er een fraaie kantoorruimte met eigen HR cv ketel en is ook te gebruiken als studio/appartement. In 2013 is pand deels voorzien van rolluiken.

Contact opnemen

Faciliteiten

Indeling

Provisie kelder (4.45 x 1.95m) met opstelling van de Intergas HR cv ketel.

Af te sluiten inrit met toegang tot de kantoorruimte en de overdekte entree naar de woning
Entree/hal met nieuwe meterkast, geheel betegeld toilet met fonteintje en trap naar verdieping. Woonkamer ( 6.80 x 3.80/3.08m) met dubbele openslaande deuren naar kleine serre ( 3.08 x 1.82m). Gesloten eetkeuken ( 4.30 x 2,70m) v.v. nieuw keukenblok met 4 pits gastoestel met elektrische oven en koelkast. Tevens is hier de aansluiting voor de wasmachine. De woonkamer en keuken zijn voorzien van een nieuwe laminaatvloer. De tuin is onderhoudsvrij en geeft toegang tot twee houten bergingen (5.80 x 1.10m). Het naast de woning gelegen kantoor is via de voorzijde van de woning en via achterom bereikbaar. Het kantoorgedeelte is 11m2 groot en de bijbehorende keuken is 8,5 m2 groot. Tevens is deze ruimte voorzien van een separaat toilet met douche. De kantoorruimte is degelijk gebouwd en goed geïsoleerd.

Overloop met toegang tot drie ruime slaapkamer ( 3.77 x 3.32, 3.42 x 3.05 en 2.28 x 2.68m) en de geheel betegelde moderne badkamer ( 1.96 x 1. 65m) met douche, 2e toilet en wastafel met spiegel. Slaapkamers en overloop zijn voorzien van een laminaatvloer.

Deze is te bereiken via een vaste trap. Overloop met toegang tot twee bergingen onder het schuine dak gedeelte en een mooie ruime zolderkamer ( 4.59 x 3.78m)met dakkapel en een veluxraam. Hier kan ook een vierde slaapkamer worden gerealiseerd.

Bijzonderheden:
De kozijnen zijn deels hout en deel kunststof met dubbele beglazing.
De woning is grotendeels voorzien van rolluiken.
Beide C.V ketels (woonhuis en kantoor) zijn recent vernieuwd.
Dak woonhuis en platte daken (2012) zijn vernieuwd.

Bouwjaar: 1955
Inhoud: 325 m3 (excl kantoor 75 m3)
Woonoppervlakte: 107 m2 ( excl kantoor 22m2 )
Perceel: 165 m2

Alle opgegeven maten zijn circa maten, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Een overeenkomst kan slechts tot stand komen ingeval van wederzijdse schriftelijke overeenstemming
Aan eventuele onvolkomenheden in de tekst kunnen geen rechten worden ontleend. Slechts de feitelijke situatie geeft u een juist beeld. Deze informatie is niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod, tussentijdse verkoop voorbehouden. De koopovereenkomst tussen verkoper en koper komt pas tot stand indien beide partijen schriftelijk de koopakte hebben ondertekend, alsmede dat deze overeenkomst tot stand komt onder opschortende voorwaarde dat beide partijen deze akte ondertekenen. Voor nadere inlichtingen kunt u contact opnemen of een afspraak maken met mijn kantoor

Locatie

6462 ET Kerkrade, Nederland

Disclaimer

Alle opgegeven maten zijn circa maten, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Een overeenkomst kan slechts tot stand komen ingeval van wederzijdse schriftelijke overeenstemming. Aan eventuele onvolkomenheden in de tekst kunnen geen rechten worden ontleend. Slechts de feitelijke situatie geeft u een juist beeld. Deze informatie is niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod, tussentijdse verkoop voorbehouden. De koopoverkomst tussen verkoper en koper komt pas tot stand indien beide partijen schriftelijk de koopakte hebben ondertekend, alsmede dat deze overeenkomst totstand komt onder opschortende voorwaarde dat beide partijen deze akte ondertekenen. Voor nadere inlichtingen kunt u contact opnemen of een afspraak maken met mijn kantoor.

Contact

Stel uw vraag over deze woning of vraag vandaag nog een bezichtiging aan.
Uw bericht is verzonden!