Koestraat 72, Hoensbroek

€179.500K.K. · Woonhuis · Verkocht

Beschrijving

Mooie 2-onder-1-kapwoning met garage, gelegen op een hoekperceel nabij centrum van Hoensbroek

De woning is gebouwd in 1968 in eigen beheer en heeft een degelijke bouwstijl. De woning is deels gerenoveerd en is voorzien van kunststof kozijnen met HR beglazing en rolluiken. Naast de woning is een ruime garage aanbouw gerealiseerd.

Contact opnemen

Indeling

Voortuin met pad naar voordeur. Ruime entree/ hal met meterkast , toilet met duo-bloc en fonteintje en mooie open trap naar verdieping.
Ruime woonkamer ( 7.44 x 6.07/3.38 m) met laminaatvloer en schuifpui naar terras en tuin. Separate eetkeuken ( 4.18 x 2.94 m) voorzien van een witte keukenopstelling met de volgende apparatuur, 4 pits gascomfort, elektrische oven, afzuigkap en koelkast.
Deur keuken naar patio tuin en de achteringang van de naast de woning gelegen garage ( 6.93 x 2.80 m), voorzien van elektrische poort, de aansluitingen voor witgoed en de opstelling van de cv (eigendom).

Overloop met toegang tot de drie slaapkamers ( 4.08 x 3.38, 3.25 x 3.38 en 3.13 x 2.58 m). De badkamer ( 2.21 x 1. 55 m) is voorzien van een ligbad/douche, 2e toilet (duo-bloc) en badkamermeubel met wasbak, spiegel en verlichting.

Op de overloop is het luik met vlizotrap naar de vliering, welke is voorzien van een dakkapel.

Bijzonderheden ;

Bouwjaar: 1968
Perceel: 185 m2
Inhoud: 421 m3
Woonopp: 112m2
Garage: 19 m2

Locatie

6431 XM Hoensbroek, Nederland

Disclaimer

Alle opgegeven maten zijn circa maten, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Een overeenkomst kan slechts tot stand komen ingeval van wederzijdse schriftelijke overeenstemming. Aan eventuele onvolkomenheden in de tekst kunnen geen rechten worden ontleend. Slechts de feitelijke situatie geeft u een juist beeld. Deze informatie is niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod, tussentijdse verkoop voorbehouden. De koopoverkomst tussen verkoper en koper komt pas tot stand indien beide partijen schriftelijk de koopakte hebben ondertekend, alsmede dat deze overeenkomst totstand komt onder opschortende voorwaarde dat beide partijen deze akte ondertekenen. Voor nadere inlichtingen kunt u contact opnemen of een afspraak maken met mijn kantoor.

Contact

Stel uw vraag over deze woning of vraag vandaag nog een bezichtiging aan.
Uw bericht is verzonden!