Kievitstraat 13, Kerkrade

€185.000K.K. · Woonhuis · Verkocht

Beschrijving

Op een mooie locatie aan de rand van Eygelshoven (Kerkrade-Hopel) gelegen hoekwoning met aanbouw en garage en parkeerplaats op eigen terrein.

School voor basis-onderwijs en openbaar treinvervoer en winkelvoorzieningen op loopafstand. Eygelshoven is centraal gelegen direct aan de nieuwe buitenring. Eygelshoven staat bekend om de zaterdagse versmarkt.

Contact opnemen

Indeling

Kelderruimte met de opstelling van de CV (huur)

Voortuin met naast de woning gelegen parkeerplaats en garage met elektrische sectionaal poort.
Entree/hal met meterkast, toilet met hangcloset en fonteintje en trap naar verdieping. Deur naar woon- en eetkamer ( 9.28 x 5.77/3.45 m) en de half-open keuken( 3.38 x 2.63 m) welke is voorzien van de volgende apparatuur, 4 pits inductie kookplaat. afzuigkap, vaatwasser, combi-oven magnetron en koelkast. Deur keuken naar kelder ( 3.36 x 2.08 m) met de opstelling van de cv. Grote glazen schuifpui geeft toegang tot het terras en tuin met twee niveau's. Via deur aanbouw toegang tot de inpandig naast de woning gelegen garage ( 5.98 x 3,27 m).

Overloop met toegang tot de drie slaapkamers ( 3.46 x 2.98, 3.13 x 3.45 en 2.89 x 2.00 m). De badkamer ( 2.27 x 1.39 m) met douche, 2e toilet (hangcloset) en badkamer meubel met wastafel, spiegel en verlichting. Op de overloop is luik met vlizotrap naar bergzolder.

Bijzonderheden:
Bouwjaar: 1964,
perceel opp.: 254 m².
Inhoud woning: 339 m³
Woon opp.: 90 m²
Overige inpandige ruimte : 27 m2
Houten kozijnen met dubbele beglazing.
Kunststof schuifpui achterzijde woning

Cv ketel en de 11 zonnepanelen zijn gehuurd.
Huurcontracten moeten worden overgenomen.

Locatie

6469 XX Kerkrade, Nederland

Disclaimer

Alle opgegeven maten zijn circa maten, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Een overeenkomst kan slechts tot stand komen ingeval van wederzijdse schriftelijke overeenstemming. Aan eventuele onvolkomenheden in de tekst kunnen geen rechten worden ontleend. Slechts de feitelijke situatie geeft u een juist beeld. Deze informatie is niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod, tussentijdse verkoop voorbehouden. De koopoverkomst tussen verkoper en koper komt pas tot stand indien beide partijen schriftelijk de koopakte hebben ondertekend, alsmede dat deze overeenkomst totstand komt onder opschortende voorwaarde dat beide partijen deze akte ondertekenen. Voor nadere inlichtingen kunt u contact opnemen of een afspraak maken met mijn kantoor.

Contact

Stel uw vraag over deze woning of vraag vandaag nog een bezichtiging aan.
Uw bericht is verzonden!