Kerkstraat 94, Ubachsberg (Voerendaal)

€380.000K.K. · Woonhuis · Te Koop

Beschrijving

Monumentaal en karakteristiek boerenwoonhuis gelegen aan de rand van Ubachsberg.

Monumentaal en karakteristiek boerenwoonhuis gelegen aan de rand van het kerkdorp Ubachsberg met uitzicht over het Limburgse heuvellandschap
De woning heeft van buiten nog de authentieke uitstraling, maar is van buiten en binnen volledig gerenoveerd en gemoderniseerd. De woning maakt onderdeel uit van een voormalige carrehoeve, welke in 2009 is gesplitst in 5 woningen met eigen tuin of terras en allen met een eigen garage om een mandelig perceel.
“Het gevoel van wonen in een boerderij is nog zeer nadrukkelijk aanwezig”

Het woonhuis is gesitueerd aan de voorzijde van het complex en heeft hier ook de voordeur, Via de grote gemeenschappelijke poort is het binnenterrein bereikbaar met toegang tot het afgescheiden eigen terras ( ca 50 m2) met achteringang naar de woning.
De garage ( 3.11 x 5.73 m) met elektrische sectionaal poort is gelegen op het ruime eigen terrein met extra parkeerplaatsen achter het complex en te bereiken via de zijkant.

 

 

 

 

Contact opnemen

Indeling

Gewelfde kelderruimte (4.05 x 5.17 en 3.00 x 2.98m ) te bereiken via deur/trap hal.

Entree/hal ( 7.32 x 1.87m)voorzien van een leisteenvloer met vloerverwarming, moderne meterkast, deur/trap naar kelder en trap naar 1e verdieping.
De hal is het middelpunt van de woning, met links de mooie zonnige woonkamer ( 7.22 x 4.26m) met leisteenvloer met vloerverwarming en airco. De schuifpui geeft toegang tot het eigen terras.
Rechts van de hal is de gesloten eetkeuken ( 4.31 x 3.86m) gelegen met de volgende apparatuur, stoomoven, oven, 4 pits gascomfort, afzuigkap, vaatwasser en koelkast. Deur naar bijkeuken ( 4.13 x 3.25m) met gastentoilet met hangcloset en fonteintje en de berging met de opstelling van het witgoed. Deur naar buitenterras.
Keuken en bijkeuken zijn ook voorzien van een leisteenvloer, waarbij keuken ook is voorzien van vloerverwarming.

Trap naar ruime overloop ( 2.10 x 2.50m) met toegang tot de drie slaapkamers, een werkkamer en de badkamer.
Badkamer ( 4.13 x 3.48m) met douche, ligbad en badkamermeubel met dubbele wastafels en spiegel met verlichting, 2e toilet (hangcloset) en infrarood sauna.
Slaapkamer ( 4.25 x 3.59m)
Slaapkamer ( 4.24 x 3.56m)
Slaapkamer (4.14 x 3.60m)
Werkkamer ( 2.38 x 1.87m)

Te bereiken via vaste trap een ruime woon/werk verdieping met twee grote velux ramen. Hier kan eenvoudig nog twee extra slaapkamers worden gerealiseerd.
Tevens is hier de opstelling van de cv installatie.

Bouwjaar: 2009
Woonoppervlakte: 213 m2
Overig inpandige ruimte: 30 m2
Perceel oppervlakte: 168 m2
Inhoud woning: 690 m3
Oppervlakte garage: 18 m2
De woning is voorzien van kunststof kozijnen met HR+++ beglazing en houten kozijnen met HR++ beglazing.
De woning heeft 18 zonnepanelen op hoofdgebouw (lease via Volta) en
6 zonnepanelen op garagedak (eigendom)
CV ketel Nefit Topline HR combiketel, bwjr 2010, is eigendom. Binnenwerk CV ketel is in 2018 vernieuwd.

Locatie

6367 JG Voerendaal, Nederland

Disclaimer

Alle opgegeven maten zijn circa maten, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Een overeenkomst kan slechts tot stand komen ingeval van wederzijdse schriftelijke overeenstemming. Aan eventuele onvolkomenheden in de tekst kunnen geen rechten worden ontleend. Slechts de feitelijke situatie geeft u een juist beeld. Deze informatie is niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod, tussentijdse verkoop voorbehouden. De koopoverkomst tussen verkoper en koper komt pas tot stand indien beide partijen schriftelijk de koopakte hebben ondertekend, alsmede dat deze overeenkomst totstand komt onder opschortende voorwaarde dat beide partijen deze akte ondertekenen. Voor nadere inlichtingen kunt u contact opnemen of een afspraak maken met mijn kantoor.

Contact

Stel uw vraag over deze woning of vraag vandaag nog een bezichtiging aan.
Uw bericht is verzonden!