Jules Kayserstraat 8, Heerlen

€163.000K.K. · Woonhuis · Verkocht

Beschrijving

Op een mooie locatie gelegen tussenwoning met eigen parkeerplaats en achter-ingang.

Het betreft een tussenwoning welke is gerenoveerd en gemoderniseerd. De tuin is voorzien van schuttingen en een nieuw kunststof tuinhuis met electro aansluitingen. De tuin is achterom bereikbaar. Winkelvoorzieningen en school voor basis-onderwijs in de directe nabijheid. Gunstig gelegen t.o.v. de aansluiting op uitvalswegen.

Contact opnemen

Indeling

Entree/hal met meterkast. Woonkamer ( 7.09 x 4,13 m) met tegelvloer, kastruimte en kunststof schuifpui naar terras en tuin. Een half-open keuken (2.00 x 1.96 m), welke is voorzien van een keukenopstelling met de volgende apparatuur, 4 pits gascomfort, elektrische oven, afzuigkap, vaatwasser en koelkast. Deur naar tussenhal met toilet met duo-bloc met fonteintje en trap naar 1e verdieping.

Overloop met toegang tot de drie slaapkamers ( 4.04 x 3.18, 3.41 x 1.90 en 3.50 x 2.19 m). Mooie nieuwe badkamer (2.86 x 2.00 m) met hoekbad/douche, 2e toilet (hangcloset) en badkamermeubel met wasbak en spiegel en verlichting. Vaste trap naar 2e verdieping.

Overloop met de opstelling van de cv. de mechanische ventilatie en de aansluiting van de wasmachine. Deur naar goed afgewerkte 4e slaapkamer.

Gehele woning voorzien van dubbelglas.
Bosch HR combiketel 2012 huur
Woonoppervlakte: 104 m2
Inhoud woning: 304 m3
Perceel: 149 m2
Bouwjaar: 1995

Locatie

6412 ZR Heerlen, Nederland

Disclaimer

Alle opgegeven maten zijn circa maten, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Een overeenkomst kan slechts tot stand komen ingeval van wederzijdse schriftelijke overeenstemming. Aan eventuele onvolkomenheden in de tekst kunnen geen rechten worden ontleend. Slechts de feitelijke situatie geeft u een juist beeld. Deze informatie is niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod, tussentijdse verkoop voorbehouden. De koopoverkomst tussen verkoper en koper komt pas tot stand indien beide partijen schriftelijk de koopakte hebben ondertekend, alsmede dat deze overeenkomst totstand komt onder opschortende voorwaarde dat beide partijen deze akte ondertekenen. Voor nadere inlichtingen kunt u contact opnemen of een afspraak maken met mijn kantoor.

Contact

Stel uw vraag over deze woning of vraag vandaag nog een bezichtiging aan.
Uw bericht is verzonden!