Julemontstraat 2, Wittem

€259.000K.K. · Woonhuis · Verkocht

Beschrijving

Op een mooie rustige locatie aan woonerf gelegen geschakelde vrijstaande woning met garage in het dorp Partij-Wittem.

Gunstig gelegen ten opzichte van de aansluiting op de uitvalswegen. Winkelvoorzieningen zijn in ruime mate aanwezig op korte afstand in het naastgelegen dorp Gulpen
Het betreft een ruime woning met inpandige garage, oprit voor meerdere auto’s en een mooie tuin met ruim overdekt terras.

 

 

 

 

Contact opnemen

Indeling

Voortuin met parkeerplaats, inrit naar garage ( 6.40 x 3.08 m) met elektrische sectionaal deur en poort aan zijgevel met toegang tot tuin/terras
Entree/hal met meterkast, deur naar inpandige garage en trap naar verdieping. Toilet met hangcloset en fonteintje en deur naar woonkamer ( 8.30 x 4.05/3.41 m) met half-open keuken ( 2.72 x 1.87 m) met deur naar overdekt terras ( 6.93 x 2.95 m) en tuin. De keuken is voorzien van de volgend inbouw-apparatuur, 4 pits gascomfort. combi-oven magnetron, afzuigkap, vaatwasser en koelkast. De tuin is tevens bereikbaar via deur garage.

Overloop met toegang tot de drie slaapkamers ( 4.11 x 3.41, 3.41 x 2.35 en 2.95 x 3.84 m) en de badkamer ( 1,87 x 1.74 m) met ligbad/douche, wastafel met spiegel en verlichting en het 2e toilet (duo-bloc). Deur naar berging met de opstelling van wasmachine en droger. Tevens is hier het luik met vlizotrap naar de vliering.

Bergzolder met een nok hoogte van 2.46 m en de opstelling van de cv ( Remeha HR combi bwj 2008 eigendom)

Woning heeft 12 zonnepanelen met omvormer in garage
Woonoppervlakte: 93 m2
Garage: 19 m2
Inhoud woning: 370 m3
Perceel: 300 m2
Bouwjaar: 1987

Locatie

6286 EE Wittem, Nederland

Disclaimer

Alle opgegeven maten zijn circa maten, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Een overeenkomst kan slechts tot stand komen ingeval van wederzijdse schriftelijke overeenstemming. Aan eventuele onvolkomenheden in de tekst kunnen geen rechten worden ontleend. Slechts de feitelijke situatie geeft u een juist beeld. Deze informatie is niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod, tussentijdse verkoop voorbehouden. De koopoverkomst tussen verkoper en koper komt pas tot stand indien beide partijen schriftelijk de koopakte hebben ondertekend, alsmede dat deze overeenkomst totstand komt onder opschortende voorwaarde dat beide partijen deze akte ondertekenen. Voor nadere inlichtingen kunt u contact opnemen of een afspraak maken met mijn kantoor.

Contact

Stel uw vraag over deze woning of vraag vandaag nog een bezichtiging aan.
Uw bericht is verzonden!