Jos Habetsstraat 32, Heerlen

€204.000K.K. · Woonhuis · Verkocht

Beschrijving

Ik kan u aanbieden een mooie ruime en rustig gelegen geschakelde woning op een gewilde locatie in Welten.

De woning beschikt over een ruime voor- en achtertuin en er is voldoende parkeer voorziening in de directe omgeving. Het betreft een zogenaamde A woning uit de bouwperiode ca. 1966. De woning is volledig voorzien van kunststof kozijnen met HR beglazing en heeft dubbele kunststof tuindeuren naar terras en achtertuin. De woning heeft in tegenstelling tot veel andere soort gelijke woningen geen stadsverwarming, maar een eigen HR combi CV ketel.

Welten beschikt over een eigen winkelcentrum. Basis- en voortgezet-onderwijs op loopafstand.
In de directe nabijheid van natuur, uitvalswegen en ziekenhuis.

Contact opnemen

Indeling

Begane grond:
Entree/ hal met toegang tot de garderobe nis met wasbak en spiegel en het onlangs gerenoveerde toilet met hangcloset. Ruime hal met trap naar verdieping en toegang tot de slaap/werkkamer ( 4.40 x 4.12m) aan de voorzijde van de woning, de zeer ruime woonkamer ( 6.58 x 5.57 m) met parketvloer en openslaande tuindeuren naar terras/tuin. Separate eetkeuken ( 2.92 x 6.64 m) met witte keuken opstelling voorzien van de volgende apparatuur, 4 pits keramische kookplaat, elektrische oven, afzuigkap, vaatwasser en koelkast. Deur keuken naar bijkeuken ( 2.28 x 4.13 m) met de opstelling van witgoed en de cv. De bijkeuken is ook via deur voorzijde woning bereikbaar.

1e Verdieping.
Ruime overloop met toegang tot de drie slaapkamers ( 5.70 x 4.00, 4.51 x 2.79 en 4.51 x 2.81 m) en de badkamer ( 2.58 x 1.72 m) met ligbad/douche. 2e toilet (hangcloset) en badkamer meubel met wasbak, spiegel en verlichting. Aan de voor- en achterzijde heeft de woning een balkon over de volle breedte van circa 1.30 breed.

Bijzonderheden:
Gehele woning is voorzien van kunststof kozijnen en deuren met HR beglazing
Dak is ca. 6 jaar geleden het laatst geïnspecteerd.
Bouwjaar: 1966
Woon opp: 168 m2
Inhoud: 513 m3
Perceel opp: 289 m2

Locatie

6419 CD Heerlen, Nederland

Disclaimer

Alle opgegeven maten zijn circa maten, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Een overeenkomst kan slechts tot stand komen ingeval van wederzijdse schriftelijke overeenstemming. Aan eventuele onvolkomenheden in de tekst kunnen geen rechten worden ontleend. Slechts de feitelijke situatie geeft u een juist beeld. Deze informatie is niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod, tussentijdse verkoop voorbehouden. De koopoverkomst tussen verkoper en koper komt pas tot stand indien beide partijen schriftelijk de koopakte hebben ondertekend, alsmede dat deze overeenkomst totstand komt onder opschortende voorwaarde dat beide partijen deze akte ondertekenen. Voor nadere inlichtingen kunt u contact opnemen of een afspraak maken met mijn kantoor.

Contact

Stel uw vraag over deze woning of vraag vandaag nog een bezichtiging aan.
Uw bericht is verzonden!