Ir. Lelystraat 71, Heerlen

€148.000K.K. · Appartement · Verkocht

Beschrijving

Het ruime en mooie hoek appartement is gelegen op de 1e verdieping van een kleinschalig appartementencomplex in de gewilde wijk Welten. 

Het appartement beschikt tevens over een ruime tuin gelegen aan de zijkant van het complex en is te bereiken via eigen trap van af balkon achterzijde.

Het appartement is gerenoveerd en instap klaar. Voldoende parkeer voorzieningen in de directe nabijheid.
Welten beschikt over een eigen winkelcentrum. Basis- en voortgezet-onderwijs op loopafstand.
In de directe nabijheid van natuur, uitvalswegen en ziekenhuis.

Contact opnemen

Indeling

Ruime privé berging (3.71 x 3,32m) en een gemeenschappelijke berging voor fietsen.

Centrale entree/hal met brievenbussen, bellentableau, trappenhuis en entree naar appartement.
Tuin met zij-ingang en fietsenberging/schuur.

Ruime hal met meterkast en toilet met duo-bloc en fonteintje. Woonkamer met open keuken (9.53 x 4.50 m), parketvloer en toegang tot balkon. De keuken beschikt over de volgende inbouw-apparatuur, 4 pits gascomfort, elektrische oven, afzuigkap, vaatwasser en koelkast. Deur keuken geeft toegang tot de bijkeuken met de opstelling van de wasmachine en droger en de cv installatie ( Bosch HR combiketel huur).
Via kleine tussenhal zijn de twee slaapkamers van respectievelijk groot 4,28 x 2,40m en 4,28 x 3,20 m te bereiken. Beide slaapkamers hebben toegang tot mooie betegeld balkon aan de voorzijde. De luxe badkamer (1,90 x 1,75 m en 1.08 x 0.89m), welke via de grote slaapkamer bereikbaar is, beschikt over een inloopdouche, badkamermeubel en wasbak met spiegel en verlichting en designradiator.

Het appartement beschikt over een eigen tuin.
De gehele woning is voorzien van houten kozijnen met dubbele beglazing.
Balkon achterzijde heeft zonnescherm.
De onderhoudstoestand is goed.
Verwarming middels eigen huur HR combiketel.
De VVE bijdrage bedraagt € 95,- per maand.
Woonoppervlakte: 89 m2
Inhoud: 240 m3
Berging: 12 m2
Balkons: 21m2

Locatie

6419 XP Heerlen, Nederland

Disclaimer

Alle opgegeven maten zijn circa maten, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Een overeenkomst kan slechts tot stand komen ingeval van wederzijdse schriftelijke overeenstemming. Aan eventuele onvolkomenheden in de tekst kunnen geen rechten worden ontleend. Slechts de feitelijke situatie geeft u een juist beeld. Deze informatie is niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod, tussentijdse verkoop voorbehouden. De koopoverkomst tussen verkoper en koper komt pas tot stand indien beide partijen schriftelijk de koopakte hebben ondertekend, alsmede dat deze overeenkomst totstand komt onder opschortende voorwaarde dat beide partijen deze akte ondertekenen. Voor nadere inlichtingen kunt u contact opnemen of een afspraak maken met mijn kantoor.

Contact

Stel uw vraag over deze woning of vraag vandaag nog een bezichtiging aan.
Uw bericht is verzonden!