Ir. Lelystraat 27 Heerlen

€170.000K.K. · Appartement · Verkocht

Beschrijving

Het ruime en mooie appartement is gelegen op de 1e verdieping van een kleinschalig appartementencomplex in de gewilde wijk Welten.

Voldoende parkeer voorzieningen in de directe nabijheid.
Welten beschikt over een eigen winkelcentrum. Basis- en voortgezet-onderwijs op loopafstand
In de directe nabijheid van natuur, uitvalswegen en ziekenhuis.

 

 

Contact opnemen

Indeling

Ruime privé berging en een gemeenschappelijke berging voor fietsen.

Centrale entree/hal met brievenbussen, bellentableau, trappenhuis en entree naar appartement.

Ruime hal met meterkast en toegang tot alle ruimtes, Woonkamer (6,67 x 4,52 m) en een gesloten eetkeuken ( 4,28 x 2,86 m) met een mooie eiken maatwerk keuken met de volgende apparatuur, 4 pits keramische kookplaat, elektrische oven, afzuigkap en koelkast. Tevens is hier de opstelling van de elektrische boiler. Tussen woonkamer en keuken is een op maat gemaakte eiken kast ingebouwd.
Twee slaapkamers van respectievelijk groot 4,25 x 3,21 m en 4,25 x 2.37 m. Badkamer 1,90 x 1,75 m volledig betegeld met bad/douche en vaste wastafel met spiegel. Op de gang is het separate toilet met duo-bloc en fonteintje Vanuit de keuken en de woonkamer is het balkon aan de achterzijde te bereiken. Beide slaapkamers geven toegang tot het balkon aan de voorzijde.

De gehele woning is voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing (HR)
Balkon achterzijde heeft elektrische blinds en een zonnescherm.
De onderhoudstoestand is goed.
Verwarming middels stadsverwarming.
De VVE - bijdrage bedraagt € 177,- per maand.
Aanvaarding op korte termijn.
Woonoppervlakte: 81 m2
Berging: 11 m2
Balkons: 26 m2

Locatie

6419 XN Heerlen, Nederland

Disclaimer

Alle opgegeven maten zijn circa maten, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Een overeenkomst kan slechts tot stand komen ingeval van wederzijdse schriftelijke overeenstemming. Aan eventuele onvolkomenheden in de tekst kunnen geen rechten worden ontleend. Slechts de feitelijke situatie geeft u een juist beeld. Deze informatie is niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod, tussentijdse verkoop voorbehouden. De koopoverkomst tussen verkoper en koper komt pas tot stand indien beide partijen schriftelijk de koopakte hebben ondertekend, alsmede dat deze overeenkomst totstand komt onder opschortende voorwaarde dat beide partijen deze akte ondertekenen. Voor nadere inlichtingen kunt u contact opnemen of een afspraak maken met mijn kantoor.

Contact

Stel uw vraag over deze woning of vraag vandaag nog een bezichtiging aan.
Uw bericht is verzonden!