Hoofdstraat 69 P, Landgraaf

€340.000K.K. · Appartement · Verkocht

Beschrijving

Mooi ruim penthouse met ruim dakterras, gelegen op de 3e verdieping aan de zijkant van het appartementencomplex in het centrum van Landgraaf (Schaesberg), met winkelvoorzieningen en openbaar vervoer op loopafstand.

Het appartement beschikt over een eigen parkeerplaats in de parkeerkelder.

Contact opnemen

Indeling

Berging en parkeerplaats

Begane grond:
Entree/hal met bellentableau, brievenbus en trap/ lift naar de verdiepingen.

Via lift, centrale hal en overdekte galerij toegang tot het appartement.
Entree/hal met meterkast en toilet . Mooie zonnige woonkamer met schuifpui naar ruim dakterras met panoramisch uitzicht over de omgeving. Hal en woonkamer zijn voorzien van een eikenhouten parketvloer.
Half-open keuken met luxe keuken in hoekopstelling voorzien van alle noodzakelijk apparatuur. Via keuken toegang naar de bijkeuken met de opstelling van de eigen cv en de aansluitingen voor witgoed.
Twee slaapkamers en de badkamer met inloopdouche, pissoir en dubbele wastafel met spiegel en verlichting en een ingebouwde sauna.

Bouwjaar; 1999
Inhoud: 440 m3
Woonopp: 135 m2
Hardhouten kozijnen met dubbelglas
VVE : € 155 per maand

Locatie

6372 CP Landgraaf, Nederland

Disclaimer

Alle opgegeven maten zijn circa maten, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Een overeenkomst kan slechts tot stand komen ingeval van wederzijdse schriftelijke overeenstemming. Aan eventuele onvolkomenheden in de tekst kunnen geen rechten worden ontleend. Slechts de feitelijke situatie geeft u een juist beeld. Deze informatie is niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod, tussentijdse verkoop voorbehouden. De koopoverkomst tussen verkoper en koper komt pas tot stand indien beide partijen schriftelijk de koopakte hebben ondertekend, alsmede dat deze overeenkomst totstand komt onder opschortende voorwaarde dat beide partijen deze akte ondertekenen. Voor nadere inlichtingen kunt u contact opnemen of een afspraak maken met mijn kantoor.

Contact

Stel uw vraag over deze woning of vraag vandaag nog een bezichtiging aan.
Uw bericht is verzonden!