Hofdijkstraat 17, Heerlen

€297.500K.K. · Woonhuis · Verkocht

Beschrijving

Op een mooie rustige locatie aan de rand van Molenberg gelegen 2-onder-1-kapwoning, met zeer ruime tuin en garage.

De woning is gelegen in een van de mooiste straten van het villapark Molenberg en biedt voldoende mogelijkheden om uw woonwensen in te vullen. De buitenzijde voldoet aan de huidige wooneisen. Alle kozijnen zijn vervangen door kunststof kozijnen met dubbele beglazing. Van binnen is de woning gerenoveerd en grotendeels gemoderniseerd met behoud van diverse stijl elementen.
Villapark Molenberg is gelegen in het groene hart van de stad Heerlen. Basisschool en scholen voor voortgezet-onderwijs in de directe nabijheid.

Contact opnemen

Indeling

Te bereiken via deur hal en via achter-ingang aan de tuin zijde. Het souterrain is verdeelt in vier kelderruimtes ( 4.28 x 3.52, 6.44 x 1.62, 4.32 x 2.22 en 3.41 x 2.80 m met de opstelling van het witgoed.

Voortuin met pad naar voordeur. Entree/ hal met meterkast , toilet met hang-closet en fonteintje. Trap naar verdieping.
Ruime woonkamer ( 8.05 x 4.53 m) met gas open haard en eiken vloer. Schuifpui naar terras. Half-open keuken ( 4.65 x 2.42m) met keukenblok met de volgende apparatuur, 4 pits keramische kookplaat, elektrisch oven, afzuigkap en losse koel-vrieskast. Deur naar terras met trap naar ruime tuin met diverse terrassen en zwembad. Naast de woning is nog een vrijstaande garage ( 6.445 x 3.97 m) gelegen.

Overloop met toegang tot de drie slaapkamers ( 3.63 x 3.44, 3.44 x 3.13 en 3.13 x 1,83 m). Badkamer ( 2.95 x 2.57 m) met separate douche, ligbad en wastafel met spiegel en verlichting. Tevens is hier nog een muurkast. Vaste trap naar 2e verdieping.

Bergruimte met de opstelling van de cv ( Remeha Quinta huur). Ruime 4e slaapkamer met dakraam

Bijzonderheden ;

Bouwjaar: 1953
Perceel: 718 m2
Inhoud: 498 m3
Woonopp: 124 m2
Overige inpandige ruimte: 50 m2
Gebouwgebonden buitenruimte: 21 m2
Garage: 26 m2

Locatie

6416 EJ Heerlen, Nederland

Disclaimer

Alle opgegeven maten zijn circa maten, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Een overeenkomst kan slechts tot stand komen ingeval van wederzijdse schriftelijke overeenstemming. Aan eventuele onvolkomenheden in de tekst kunnen geen rechten worden ontleend. Slechts de feitelijke situatie geeft u een juist beeld. Deze informatie is niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod, tussentijdse verkoop voorbehouden. De koopoverkomst tussen verkoper en koper komt pas tot stand indien beide partijen schriftelijk de koopakte hebben ondertekend, alsmede dat deze overeenkomst totstand komt onder opschortende voorwaarde dat beide partijen deze akte ondertekenen. Voor nadere inlichtingen kunt u contact opnemen of een afspraak maken met mijn kantoor.

Contact

Stel uw vraag over deze woning of vraag vandaag nog een bezichtiging aan.
Uw bericht is verzonden!