Gravenweg 20, Eijgelshoven

€230.000K.K. · Woonhuis · Verkocht

Beschrijving

Mooie 2-onder-1-kapwoning met inpandige garage, vrij uitzicht aan de voorzijde, aparte wellness ruimte en een modern aangelegde tuin. Het pand is gelegen op een hoek.

Het pand is modern en strak afgewerkt en verkeert in een goede staat van onderhoud.
Heeft een aparte wellness ruimte in de tuin met een Finse “stoomsauna” (8KV), whirlpool, apart toilet en vloerverwarming.

Contact opnemen

Indeling

Oprit naar garage en entree.
Entree/ hal met tegelvloer, meterkast en trapopgang naar eerste verdieping. Bijkeuken met witgoedaansluitingen en toegang tot gargage en aparte kantoorruimte.

1e Verdieping ligt op tuinniveau:
Overloop met modern toilet, woonkamer ( 8.00m) met open keuken v.v. eiken parketvloer. Mooie moderne aanbouwkeuken met apothekerskasten en de volgende apparatuur: 5 pits gascomfort, vaatwasmachine, combi-oven magnetron, afzuigkap en koelkast. De modern ingerichte tuin met stenen wellness ruimte is via deur woonkamer/keuken te bereiken.

Middels vaste trap te bereiken overloop met toegang tot drie slaapkamers voorzien van Sisam vloerbedekking en een slaapkamer is voorzien van een airco. Ruime moderne badkamer met hoekligbad, aparte douche, tweede toilet en dubbele wastafels met spiegels.

Bijzonderheden:
Bouwjaar: 1972
Perceel opp: 340 m2
Woon opp: 160 m2
Inhoud woning: 553 m3

Grotendeels voorzien van kunststofkozijnen met dubbele beglazing, en deels nieuwe rolluiken.
Krachtstroom aanwezig.

Locatie

6471 VK Eygelshoven, Nederland

Disclaimer

Alle opgegeven maten zijn circa maten, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Een overeenkomst kan slechts tot stand komen ingeval van wederzijdse schriftelijke overeenstemming. Aan eventuele onvolkomenheden in de tekst kunnen geen rechten worden ontleend. Slechts de feitelijke situatie geeft u een juist beeld. Deze informatie is niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod, tussentijdse verkoop voorbehouden. De koopoverkomst tussen verkoper en koper komt pas tot stand indien beide partijen schriftelijk de koopakte hebben ondertekend, alsmede dat deze overeenkomst totstand komt onder opschortende voorwaarde dat beide partijen deze akte ondertekenen. Voor nadere inlichtingen kunt u contact opnemen of een afspraak maken met mijn kantoor.

Contact

Stel uw vraag over deze woning of vraag vandaag nog een bezichtiging aan.
Uw bericht is verzonden!