Frankenlaan 77, Heerlen

€174.900K.K. · Woonhuis · Verkocht

Beschrijving

In het mooie dorp Welten gelegen tussenwoning met garage.

De woning is gelegen in een verkeersluwe straat met veel groen- en speelvoorzieningen en heeft de beschikking over een eigen garage. De woning is grotendeels voorzien van kunststof kozijnen met HR beglazing en deels rolluiken. Aan de achterzijde is de woning bereikbaar via een gezamenlijk pad. De tuin biedt de bewoner veel privacy en rust. Welten beschikt over een eigen winkelcentrum, basis- en voortgezet-onderwijs op loopafstand. In de directe nabijheid van natuur- en wandelgebieden, uitvalswegen en het ziekenhuis.

Contact opnemen

Faciliteiten

Indeling

Entree/hal met meterkast en toilet met duo-bloc en fonteintje. Deur naar ruime woonkamer (7.80 x 4.44/3.46 m) met trapkast, deur naar trap 2e verdieping en half open keuken ( 3.00 x 1.92 m) met keuken in hoekopstelling en de volgende apparatuur, 4 pits gascomfort, afzuigkap, separate koelkast en combi-oven magnetron. Deur keuken geeft toegang tot de bijkeuken (3.16 x 1.98 m) met de opstelling van witgoed en toegang tot het terras en tuin. De tuin is volledig omheind en achterom bereikbaar via gemeenschappelijk pad.
Separaat gelegen geschakelde garage (6.00 x 2.50 m)

Overloop met toegang tot de 3 ruime slaapkamers (3.80 x 3.29, 3.91 x 2.90 en 3.12 x 2.51m). Badkamer (2.69 x 2.07 m) met bad/douche, wastafel met spiegel, 2e toilet ( duo-bloc).

De vliering is te bereiken via luik met vlizotrap op overloop. Hier is de opstelling van de cv installatie.

Bouwjaar: 1983
Woon opp: 91 m2
Inhoud: 341 m3
Perceel opp: 104 m2

Locatie

6419 BS Heerlen, Nederland

Disclaimer

Alle opgegeven maten zijn circa maten, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Een overeenkomst kan slechts tot stand komen ingeval van wederzijdse schriftelijke overeenstemming. Aan eventuele onvolkomenheden in de tekst kunnen geen rechten worden ontleend. Slechts de feitelijke situatie geeft u een juist beeld. Deze informatie is niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod, tussentijdse verkoop voorbehouden. De koopoverkomst tussen verkoper en koper komt pas tot stand indien beide partijen schriftelijk de koopakte hebben ondertekend, alsmede dat deze overeenkomst totstand komt onder opschortende voorwaarde dat beide partijen deze akte ondertekenen. Voor nadere inlichtingen kunt u contact opnemen of een afspraak maken met mijn kantoor.

Contact

Stel uw vraag over deze woning of vraag vandaag nog een bezichtiging aan.
Uw bericht is verzonden!