Frankenlaan 39, Heerlen

€265.000K.K. · Woonhuis · Verkocht

Beschrijving

In het mooie dorp Welten gelegen instapklare woning met aanbouw en inpandige garage

De woning is gelegen in een verkeersluwe straat met veel groen- en speelvoorzieningen. De woning is volledig voorzien van kunststof kozijnen met HR++ beglazing. Aan de achterzijde van de woning is een ruime aanbouw gerealiseerd met dubbel tuindeuren naar het terras en tuin met tuinberging. De woning is achterom bereikbaar. Welten beschikt over een eigen winkelcentrum, basis- en voortgezet-onderwijs op loopafstand. In de directe nabijheid van natuur- en wandelgebieden, uitvalswegen en het ziekenhuis.

 

Contact opnemen

Indeling

Entree/hal met meterkast, technische ruimte met de opstelling van de cv. Deur naar ruime werkkamer met de opstelling van het witgoed en de inpandig garage ( 8.25 x 4.88/2.70m). Trap naar verdieping.

Overloop met het toilet met hangcloset en fonteintje. Ruime woonkamer (11.20 x 4,50/2,50 m) met aanbouw en parketvloer, Half open keuken ( 2.28. x 1.80 m) met een moderne keuken opstelling met de volgende apparatuur, 4 pits inductie kookplaat, afzuigkap, elektrische oven, magnetron, vaatwasser en koelkast. De tuin is gelegen op woonkamer niveau en is volledig omheind en heeft een buitenberging en achter ingang.. Achter de achtertuin bevindt zich nog een gedeelte van het perceel dat in bruikleen is van de gemeente Heerlen (kosten €23,- per jaar).

Overloop met toegang tot de 3 ruime slaapkamers (4.40 x 2.70, 3.81 x 2.70 en 3.40 x 2.10 m). Badkamer (2.73 x 2.10 m) met bad/douche, 2e toilet (hangcloset) en badkamermeubel met wasbak, spiegel en verlichting, Trap naar 3e verdieping

De ruime vliering welke is voorzien van een velux raam en bied diverse opberg mogelijkheden. Tevens kan hier een vierde slaapkamer worden gerealiseerd.

De woning is voorzien van 17 zonnepanelen. Deze kunnen worden overgenomen.
CV is van 2021 en eigendom. Wel is er voor 2 jaar een service onderhoudscontract afgesloten ( kosten €9,15 per maand). Koper zal dit contract mee overnemen.

Bijzonderheden:
Bouwjaar: 1983
Woon opp: 134 m2
Overige inpandige ruimte: 10 m2
Inhoud: 446 m3
Perceel opp: 130 m2

Locatie

6419 BS Heerlen, Nederland

Disclaimer

Alle opgegeven maten zijn circa maten, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Een overeenkomst kan slechts tot stand komen ingeval van wederzijdse schriftelijke overeenstemming. Aan eventuele onvolkomenheden in de tekst kunnen geen rechten worden ontleend. Slechts de feitelijke situatie geeft u een juist beeld. Deze informatie is niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod, tussentijdse verkoop voorbehouden. De koopoverkomst tussen verkoper en koper komt pas tot stand indien beide partijen schriftelijk de koopakte hebben ondertekend, alsmede dat deze overeenkomst totstand komt onder opschortende voorwaarde dat beide partijen deze akte ondertekenen. Voor nadere inlichtingen kunt u contact opnemen of een afspraak maken met mijn kantoor.

Contact

Stel uw vraag over deze woning of vraag vandaag nog een bezichtiging aan.
Uw bericht is verzonden!